aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣΟΚ: Πήραν τη νίκη από τον Ιβάν! (pics)

ΣΟΚ: Πήραν τη νίκη από τον Ιβάν! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Η Αλ Νασρ αντιμετωπίζει απόψε στις 19:45 την El Jaish του Κατάρ για τα προημιτελικά του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς νίκησε με 0-3 και ουσιαστικά έκλεισε θέση για τους «4» της διοργάνωσης.

Αμ δε! Η Ομοσπονδία του ποδοσφαίρου της Ασίας τιμώρησε την Αλ Νασρ, εδώ και μερικές μέρες, λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Βαντερλέι, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στο πρώτο παιχνίδι. Το θέμα αποκάλυψαν μεγάλα δίκτυα ενημέρωσης όπως το sports.yahoo, και το fourfourtwo.com.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι κάτοχος ινδονησιακού διαβατηρίου, το οποίο ανακαλύφθηκε πως ήταν πλαστό και ως εκ τούτου δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής! Έτσι, η νίκη με 3-0 πάει… στα σκουπίδια ή καλύτερα στον αντίπαλο, ο οποίος είναι πλέον το φαβορί για την πρόκριση.

Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Αλ Νασρ και μίλησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γίνεται λόγος για μία απόφαση – σοκ. Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε πως η εξέλιξη αυτή είναι πολύ δύσκολη για τους ποδοσφαιριστές, αφού θα πρέπει να προετοιμαστούν (τώρα) για να νίκη με 4 γκολ διαφορά. Οι δηλώσεις του αναλυτικά εδώ.

1untitled-1

3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ