aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρώην Ομονοιάτης και πρώην ΑΠΟΕΛίστας ενώνουν «δυνάμεις» στο Ιράν

Πρώην Ομονοιάτης και πρώην ΑΠΟΕΛίστας ενώνουν «δυνάμεις» στο Ιράν

Είναι γνωστό εδώ και περίπου ένα μήνα ότι ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάουλο Σέρζιο θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Σανάτ Ναφτ Αμπαντάν του Ιράν, η οποία πέρυσι τερμάτισε στην 8η θέση της βαθμολογίας σε σύνολο 16 ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Πρώην ΑΠΟΕΛίστας… έφτασε μια ανάσα από τον Πανιώνιο

Η είδηση έχει να κάνει με έναν πρώην Ομονοιάτη, ο οποίος θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην συγκεκριμένη ομάδα. Ο λόγος για τον Λουίς Κάρλος Αλμάντα Σοάρες, γνωστό ως Πλατινί, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα βρόντηξε και έφυγε λόγω κλοπής ο πρώην Ομονοιάτης

Έτσι οι Σέρζιο και Πλατινί θα ανταμώσουν για τρίτη φορά. Γνωρίστηκαν στο κυπριακό πρωτάθλημα τη σεζόν 2013-14 όπου ήταν αντίπαλοι (έστω και για σύντομο χρονικό διάστημα λόγω απόλυσης του Πορτογάλου τεχνικού), αντίπαλοι ήταν επίσης στα ΗΑΕ τη σεζόν 2016-17 (πάλι για σύντομο διάστημα λόγω αποχώρησης του παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήρι) και φέτος θα συνεργαστούν για πρώτη φορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ