aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πολλά μέτωπα στον «πόλεμο» για την επιβίωση

Ανόρθωση: Πολλά μέτωπα στον «πόλεμο» για την επιβίωση

Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και τα στελέχη της διεύθυνσης της Ανόρθωσης συνεχίζουν αδιάκοπα τον «πόλεμο» για την επιβίωση. Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχει ξεπεραστεί η «ώρα μηδέν» και η προσπάθεια για την αποφυγή των πιο ανεπιθύμητων επιπτώσεων μοιάζει με μάχες «σώμα με σώμα». Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτόν τον «πόλεμο» είναι τα πολλά ανοικτά μέτωπα.

Είναι αξιοθαύμαστη και συγκινητική η εκστρατεία των οργανωμένων για την αποπληρωμή του δανείου για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» (έχει αποφέρει πέραν των 600 χιλιάδων ευρώ), αλλά ο κίνδυνος βαριάς τιμωρίας προέρχεται από τις προσφυγές των ποδοσφαιριστών στη ΦΙΦΑ. Ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών, μετεγγραφικού εμπάργκο και ασήκωτων χρηματικών προστίμων, είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, η προσπάθεια μοιάζει με ακροβασία σε τεντωμένο σχοινί. Κι αυτό διότι, κάποιοι ποδοσφαιριστές όχι μόνο δεν βάζουν νερό στο κρασί τους για διακανονισμό, αλλά έχουν προχωρήσει τις προσφυγές κι αν -σε διάστημα μερικών μόνο ημερών- δεν κατατεθούν χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό, οι συνέπειες θα είναι πολύ «σκληρές».

Εν μέσω των γιορτών του Πάσχα, εντατικοποιούνται οι προσπάθειες και για την εξεύρεση νέας διοίκησης. Κάποιοι Αμμοχωστιανοί με μεγάλη οικονομική επιφάνεια έχουν ευαισθητοποιηθεί, συνδράμουν οικονομικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμμετέχουν στο διοικητικό σχήμα. Επίσης, έχουν προσεγγιστεί ξένοι επιχειρηματίες με έδρα την Κύπρο να συμμετάσχουν ως «επενδυτές», αλλά οι προσπάθειες δεν έχουν ευοδωθεί σε ικανοποιητικό βαθμό. Γι’ αυτό και οι αρχικές σκέψεις προνοούν διοίκηση με εκτελεστικό πρόεδρο κοινής αποδοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ