aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα βρόντηξε και έφυγε λόγω κλοπής ο πρώην Ομονοιάτης

ΑΠΟΕΛ: Τα βρόντηξε και έφυγε λόγω κλοπής ο πρώην Ομονοιάτης

Ο πρώην επιθετικός της Ομόνοιας Γιόζιπ Τάντιτς δεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΑΠΟΕΛ. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε εδώ και ένα 10ήμερο από την Σούντουβα, την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν οι γαλαζοκίτρινοι στον Α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, λόγω κλοπής του αυτοκινήτου του. Ο Τάντιτς βρισκόταν σε διακοπές και όταν επέστρεψε δεν βρήκε το αυτοκίνητό του.

Διαβάστε επίσηςΑΠΟΕΛ: Πρωτάθλημα πέρσι, αήττητη φέτος και ο «Ομονοιάτης» Τάντιτς

«Το αυτοκίνητο του κλάπηκε, εντοπίστηκε αργότερα, όμως η γυναίκα και το παιδί του έπρεπε να παρακολουθούνται. Ο Τάντις αρχισε να αισθάνεται ανασφαλής εδώ και αυτός ήταν σύμφωνα με τον ίδιο ο κύριος λόγος που ήθελε να αποχωρήσει. Του δώσαμε άδεια μια εβδομάδα περισσότερο από άλλους παίκτες, αλλά δεν άλλαξε την απόφασή του. Λυπούμαστε, γιατί είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου. Τώρα μιλάμε για τους όρους της λήξης της μεταξύ μας συμφωνίας», ανέφερε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του λιθουανικού συλλόγου Βιντμάντας Μουραούσκας.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ και Λαβόρδε; «Δόξα τον Θεό…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ