aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε απίστευτη κακοδαιμονία, μια φορά κάθε δέκα χρόνια»

Πετεβίνος: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε απίστευτη κακοδαιμονία, μια φορά κάθε δέκα χρόνια»

Μια απίστευτη κακοδαιμονία έχουν να αντιμετωπίσουν στον ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου των γαλαζοκιτρινων Νεκτάριου Πετεβίνου στον Super Sport FM, αναφερομένος στον τραυματισμό του Ράφαελ Σάντος.

Όπως τόνισε ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός υπέστει αποκόλληση μυός πάνω από το γόνατο, κάτι που όπως είπε ειδικός γιατρός από το Ισραήλ, βλέπεις μια φορά κάθε δέκα χρόνια.

Όσα δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος:

Για τον Ράφαελ Σάντος: «Δυστυχώς εμφανίστηκε ένα πρόβλημα στον Ράφαελ, που για να καταλάβετε φέραμε ειδικό γιατρό από τον Ισραήλ με ειδικό μηχάνημα, και έγινε ένας τραυματισμός που όπως μας είπε ο Ισραηλινός, τον βλέπεις μια φορά κάθε δέκα χρόνια.

Μια αποκόλληση μυός πάνω από το γόνατο. Ο Ράφαελ έκανε επέμβαση και έγινε πλήρης αποκατάσταση. Πρέπει να υπάρξει μια μεγάλη περίοδος ακινησίας και μετά να ξεκινήσει το πρόγραμμα επαναφοράς. Αυτό σημαίνει πέντε με έξι μήνες. Είναι απίστευτη η κακοδαιμονία που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον τελευταίο καιρό αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπολογίζεται να επιστρέψει γύρω στον Μάρτιο».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με δύο ιδρυτικά μέλη. Αντιλαμβάνεστε πως είναι κάποια παιχνίδια που μόνο η αίγλη τους προσελκύει το ενδιαφέρον. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για δύο ομάδες που είναι μέσα στις τρεις με τον περισσότερο κόσμο. Όλα αυτά τα στοιχεία, πάντα θα ενδιαφέρουν τον κόσμο, ανεξαρτήτως της βαθμολογικής θέσης που βρίσκεται η κάθε ομάδα.

Εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, δεν έχουμε κάνει ούτε τα μισά από αυτά που περιμέναμε να κάνει η ομάδα μας. Όμως πιστεύουμε στην ομάδα μας. Πάμε στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” με στόχο να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, χωρίς να θέλουμε απαραίτητα να κάνουμε καλή εμφάνιση. Το αποτέλεσμα μας ενδιαφέρει».

Για τα υπόλοιπα αγωνιστικά ενόψει Ανόρθωσης: «Ο Οκριασβίλι είναι εκτός λόγω κάρτας. Ο Βινίσιους κάνει πρόγραμμα γυμναστηρίου, τον περιμένουμε στις επόμενες τέσσερις με πέντε εβδομάδες να επιστρέψει. Απ’ εκεί και πέρα κάποιοι ποδοσφαιριστές με μικροπροβλήματα θα αξιολογηθούν μέσα στις επόμενες προπονήσεις. Εφραίμ και Ντιαβαρά επέστρεψαν από το προηγούμενο παιχνίδι, ο Κβιλιτάια προπονείται κανονικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ