aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες ο Ατζίλι. Έρχεται χωρίς συμφωνία»

Πετεβίνος: «Απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες ο Ατζίλι. Έρχεται χωρίς συμφωνία»

Για όλα τα νεότερα που προκύπτουν στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου, Νεκτάριος Πετεβίνος (ΣΠΟΡ FM 95.0) ο οποίος αναφέρθηκε στους τραυματίες, στον Ατζίλι αλλά και στις δικαστικές περιπέτειες που βίωσε στο Ισραήλ. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Ακιντόλα όπως επίσης και στον Ιωάννου ξεκαθαρίζοντας πως δεν επανήλθε η Νότινγκαμ με βελτιωμένη πρόταση.

Τα σχετικά αποσπάσματα:

Για τους τραυματίες: «Ο Ουζόχο χρειάζεται χρόνο. Ο Κλωναρίδης προπονείται αλλά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόογυς να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή ώστε να είναι 100% έτοιμος για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης. Είναι πιο σημαντικό, δεν θέλουμε να ρισκάρουμε κάτι με τον παίκτη. Υπάρχουν άλλοι παίκτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν».

Για τον Ατζίλι: «Δεν αποκλείω να έρθει παίκτης στην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ. Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, αυτό μπορώ να πω. Πρέπει να περιμένουμε. Να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κύπρο αλλά δεν έχει προκύψει συμφωνία ακόμη».

Για το γεγονός πως ο παίκτης είχε μπλεξίματα με τον νόμο λόγω κατηγοριών για συνεύρεση με ανήλικες κοπέλες: «Ξέρεις ποιο είναι το αστείο; Όσοι διαβάσετε, δεν το ψάξατε. Υπάρχει και παρακάτω. Εμείς όταν ψάχνουμε κάποιον παίκτη, το ψάχνουμε ενδελεχώς. Είναι από τους καλύτερους παίκτες της Μακάμπι, και ο λόγος που θέλει να φύγει είναι οι κατηγορίες. Παραδέχτηκε τι έχει συμβεί, παραδέχτηκαν την οικειοθελή παρουσία τους σε ότι έχει συμβεί. Αθωώθηκαν και δύο ποδοσφαιριστές και απαλλάχτηκαν από τις κατηγορίες. Παραδέχτηκαν πως συνευρέθηκαν με τις κοπέλες αυτές και πως δεν γνώριζαν την ηλικία τους. Όλα έγιναν οικειοθελώς».

Για τον Ιωάννου: «Τα δεδομένα είναι αυτά που είπα πριν 3 εβδομάδες. Δεχθήκαμε τηλεφώνημα από την Νότινγκαμ, εξέφρασαν πρόθεση να αγοράσουν τον παίκτη όμως το ποσό δεν φτάνει ούτε τα μισά που ζητά ο ΑΠΟΕΛ. Δεν προέκυψε κάτι άλλο. Δεν αύξησε την προσφορά της ούτε σεντ».

Για τους Λαφράνς, Γιάκολις και Σάβιτς: «Για την συγκεκριμένη αποστολή αποφάσισε ο Ουζουνίδης πως θα είναι εκτός. Δεν μπορώ να απαντήσω για το μέλλον. Αυτή την στιγμή όσοι είναι στο ρόστερ, αποφασίζει ο προπονητής».

Για τον Γένσεν και τον Ακιντόλα: «Κάναμε συζήτηση με τον Γένσεν, του είπαμε πως θα είναι ένας εκ των αρχηγών και ήταν πολύ χαρούμενος. Δεσμεύτηκε πως θα το τιμήσει και μας είπε πως θέλει να πετύχει με τον ΑΠΟΕΛ. Για τον Ακιντόλα, να υπενθυμίσω πως ποτέ δεν αναφερθήκαμε για ενδιαφέρον με τον ποδοσφαιριστή, είπαμε πως είναι ελκυστική περίπτωση ποδοσφαιριστή. Είναι όμως περίπτωση που θα ξεκαθαρίσει τέλος του μήνα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε μια ομάδα πότε θα απαντήσει. Θα διαμορφώσουμε το ρόστερ μας εντός των ημερών ώστε να είμαστε πλήρης».

Για τον Τάαμαρι: «Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το οτιδήποτε. Διατηρεί συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Μάιο του 2021, σημαντικός παίκτης που υπολογίζεται. Δεν μπορώ να συζητήσω για οτιδήποτε άλλο προκύψει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ