aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Μπαμπίκα ενημέρωσε για φλερτ με ΑΠΟΕΛ!»

«Ο Μπαμπίκα ενημέρωσε για φλερτ με ΑΠΟΕΛ!»

Πριν καν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα το μετεγγραφικό θερμόμετρο κτύπησε κόκκινο. Ο ΑΠΟΕΛ ανέκαθεν ήταν ελκυστικός προορισμός και ιδιαίτερα δραστήριος στις μετεγγραφές με αποτέλεσμα να είναι μόνιμα εμπλεκόμενος σε μετεγγραφικά σενάρια. Άλλοτε υπαρκτά και άλλοτε όχι.

Το νέο… επεισόδιο έχει πρωταγωνιστή τον Σάβι Μπαμπίκα του Άρη. Κατά τη χθεσινή ημέρα, η γαλλική εφημερίδα «L’UNION» είχε κάνει αναφορά σε ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Γκαμπονέζο επιθετικό με την ιστοσελίδα union.sonapresse.com να ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των συμπατριωτών του 21χρονου επιθετικού, ο Μπαμπίκα ενημέρωσε για «φλερτ» από τον ΑΠΟΕΛ. Πάντως, ο δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης και στην κορυφή της γραμμής κρούσης, έχει συμβόλαιο με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» μέχρι το 2024.

«Με τέσσερα γκολ στη σεζόν και έξι ασίστ, ο νεαρός συμπατριώτης μας είναι υποψήφιος ανάμεσα στους καλύτερους επιθετικούς παίκτες για την ενδεκάδα της σεζόν. “Είναι η αναγνώριση της δουλειάς που έγινε από την άφιξή μου στη Λεμεσό. Δεν έχω σταματήσει να εργάζομαι και συνεχίζω. Το να είμαι υποψήφιος είναι πάντα τιμή”», σημειώνει το ρεπορτάζ και συνεχίζει: «Για το μέλλον του στη Λεμεσό, ο Μπαμπίκα ενημερώνει φλερτ από τον ΑΠΟΕΛ, τον επόμενο εκπρόσωπο της Κύπρου στο Champions League. Και το κερασάκι στην τούρτα θα μπορούσε να είναι, τις αμέσως επόμενες μέρες, η κλήση του στην εθνική ομάδα ενόψει των δύο αναμετρήσεων τον Ιούνιο με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και τη Μαυριτανία, για τα προκριματικά για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ