aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜιχαΐλοβιτς: «Όλοι αμύνονται... την Πέμπτη να πεθάνουμε στο γήπεδο»

Μιχαΐλοβιτς: «Όλοι αμύνονται… την Πέμπτη να πεθάνουμε στο γήπεδο»

Την απογοήτευση του για την ισοπαλία με την ΑΕΚ και τον τρόπο που αγωνίζονται οι κυπριακές ομάδες απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εξέφρασε με δηλώσεις του στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα με τους Λαρνακείς στο ΓΣΠ ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς.

Ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια τονίζοντας πως στον αγώνα με την Καραμπάχ, αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να πεθάνουν στο γήπεδο με σκοπό να δείξουν ότι οι γαλαζοκίτρινοι είναι καλύτερη ομάδα από την Καραμπάχ.

Για την ισοπαλία με την ΑΕΚ: «Εμείς πάντα θέλουμε να κερδίζουμε και στο μυαλό μας είναι πάντα η νίκη και ειδικά εντός έδρας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο, είχαμε την κατοχή παίξαμε επιθετικά. Πρέπει να βελτιωθούμε στα τελευταία 30 μέτρα. Αν σκοράραμε ένα γκολ το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Θα σκοράραμε 2-3 γκολ όπως με τη Νέα Σαλαμίνα. Αμύνθηκαν στο μισό γήπεδο. Με το ΑΠΟΕΛ όλοι κάνουνε άμυνα με 10 παίκτες άμυνα και δεν είναι εύκολο να πάρεις τη σωστή πάσα για να σκοράρεις. Βελτιώσαμε το ποδόσφαιρο μας, αν παίζουμε έτσι σίγουρα θα πάμε στην κορυφή».

Για την βελτίωση: «Μένουν πάντα πίσω στα 60 μέτρα (σ.σ μισό γήπεδο). Κάποτε δεν μπορούμε να δούμε τον χώρο και δεν βρίσκουμε λύσεις στους επιθετικούς μας. Αυτό γίνεται με πολλές κορυφαίες ομάδες. Κάποτε συμβαίνει σε εμάς, όμως πρέπει να βρούμε λύσεις γιατί θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

Για τον «τελικό» με την Καραμπάχ: «Θέλουμε να κερδίσουμε, σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να πεθάνουμε στο γήπεδο. Θέλουμε να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε καλύτερη ομάδα».

Για το αν νιώθει κουρασμένος: «Δεν νιώθω κουρασμένος σήμερα γιατί κάθε χρόνο παίζω τέτοια παιχνίδια. Ξέρω πως είναι να παίζεις δύο παιχνίδια κάθε βδομάδα και ξεκουράζομαι καλά. Είμαι εδώ στην Κύπρο και δεν έχω κάποια άλλη δουλειά, παίζω μόνο ποδόσφαιρο και το απολαμβάνω, κάνοντας το καλύτερο για την ομάδα μου».

Για το ότι είναι σημαντικός: «Είμαι περήφανος επειδή ήρθα σε αυτή την ομάδα και είδα την ιστορία της και όλοι με υποδέχθηκαν τόσο καλά, και θέλω να το ανταποδώσω σε αυτούς τους ανθρώπους. Όταν είπα ότι είμαι Σέρβος ήταν πολύ χαρούμενοι για αυτό. Αυτό μου άρεσε και μένα και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Σε ποια θέση προτιμάς να αγωνίζεσαι; Δεξί μπακ ή αριστερό μπακ; «Τώρα παίζω δεξιά και πιστεύω πως είναι το καλύτερο για μένα και για την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ