aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Φαίνεται ότι οι ενοχλήσεις του Εφραίμ συνεχίζονται...»

«Φαίνεται ότι οι ενοχλήσεις του Εφραίμ συνεχίζονται…»

Στον Active και στην εκπομπή «Passing Game» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πιο κάτω.

Για τον Καρλάο: «Το θέμα είναι να τον έχουμε στο γήπεδο. Ευελπιστούμε αν όλα πάνε καλά, να τον έχουμε στο παιχνίδι με την Πάφο. Tο μόνο ανοικτό κεφάλαιο είναι ο Εφραίμ. Οι υπόλοιποι, όπως και ο Λάγο που προπονείται κανονικά, θα βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή».

Για τον Εφραίμ: «Ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα και την Δεύτερα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και φαίνεται ότι οι ενοχλήσεις συνεχίστηκαν. Να πούμε ότι την Παρασκευή πέρασε από διαγνωστικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές. Θα δούμε πώς θα βοηθήσουμε τον ποδοσφαιριστή. Οποιοσδήποτε είναι εκτός κανονικού, δεν μπορεί να υπολογίζεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλην ένας στο ιατρικό δελτίο του ΑΠΟΕΛ

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να βγάλουμε τα δικά μας στοιχεία, πρέπει να δείξουμε με την ποιότητα μας ότι μπορούμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση. Επειδή βρισκόμαστε σε μια φάση που όλες οι ομάδες έχουν ισχυρούς στόχους. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανένα παιχνίδι. αυτό που πρέπει είναι να μελετάμε τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι».

Για τις ανανεώσεις και τον προγραμματισμό: «Ο σκάουτερ της ομάδας μας είχε 10ήμερο ταξίδι, επισκέφτηκε την Ελλάδα και είδε την Κέρκυρα όπου αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής μας. Επίσης πήγε Βραζιλία, ενώ στην επιστροφή του πέρασε από το Βέλγιο και παρακολούθησε τον Ρομό. Αντιλαμβάνεστε ότι ο προγραμματισμός δεν σταματάει ποτέ. Για τις ανανεώνεις δεν έγιναν κάποιες συζητήσεις, καθώς δεν προέκυψαν ανακοινώσεις, είναι νωρίς ακόμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ