aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα

Aυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα

Αύριο Τρίτη, στις 20:00 στο ΓΣΠ ο επαναληπτικός αγώνας του ΑΠΟΕΛ με την TNS Ουαλίας για το 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο πρώτος αγώνας στην Ουαλία ολοκληρώθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα και το ΑΠΟΕΛ πρέπει οπωσδήποτε αύριο να πάρει τη νίκη, αν θέλει να συνεχίσει την Ευρωπαϊκή του πορεία.

Όπως φάνηκε στον πρώτο αγώνα, το ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο του, όμως, αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα και οι Πρωταθλητές μας θα χρειαστεί να παίξουν πολύ καλύτερα από ότι στην Ουαλία προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Nikola Dabanovic με βοηθούς τους Veselin Radunović και Jovica Tatar και τέταρτο διαιτητή τον Predrag Radovanović (όλοι από το Μαυροβούνιο).

Σε περίπτωση πρόκρισης αύριο σε βάρος των Ουαλών, το ΑΠΟΕΛ εξασφαλίζει στη χειρότερη περίπτωση τη συμμετοχή του στα play – offs του Europa League.

Η νικήτρια ομάδα του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ – TNS θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τη νικήτρια του ζευγαριού Ρόζενμποργκ Νορβηγίας – Νόρκοπινγκ Σουηδίας. Στον πρώτο αγώνα νίκησαν οι Νορβηγοί με 3-1. Ο επαναληπτικός θα γίνει την Τετάρτη 20 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ