aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ξέρει ήδη την πρώτη χειμερινή μετεγγραφή ο Τέτι

ΑΠΟΕΛ: Ξέρει ήδη την πρώτη χειμερινή μετεγγραφή ο Τέτι

«Αν είναι χρήσιμο θα ενισχυθούμε τον Ιανουάριο», είχε πει σε δηλώσεις του στο επίσημο περιοδικό του ΑΠΟΕΛ που εκδόθηκε για το ντέρμπι με την Ομόνοια ο Αθλητικός Διευθυντής των γαλαζοκιτρίνων, Ντομένικο Τέτι.

Κοιτώντας κανείς τις επιδόσεις και την αγωνιστική εικόνα των πρωταθλητών στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, σαφέστατα και θα διαπιστώσει ελλείψεις και αδυναμίες.

Οι επιθετικοί κορυφής (Ρέζα, Ντελατόρε, Μπάλογκ) πέτυχαν μόλις δύο από τα 15 γκολ του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι που πληγώνει αγωνιστικά την ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι. Προβληματικές ήταν οι επιδόσεις του ΑΠΟΕΛ και ανασταλτικά με τα 11 γκολ παθητικό κατά πολύ χειρότερη των υπόλοιπων ομάδων που φιγουράρουν στα ψηλά της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: O κομμωτής που εμπιστεύτηκε για το μαλλί του ο Τραμετσάνι

Με την έλευση του Ιταλού προπονητή η ανασταλτική λειτουργία βελτιώνεται σταδιακά και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί όλους στον «Αρχάγγελο». Επομένως, το πλάνο του Τέτι ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι ξεκάθαρο ότι προϋποθέτει την απόκτηση επιθετικού κορυφής.

Πολύ πιθανόν ο Ιταλός να άρχισε ήδη να αναζητεί μέσω των διασυνδέσεων του ποδοσφαιριστές ούτως ώστε να έχει έτοιμες λύσεις. Πάντως, η μετεγγραφική περίοδος αργεί, με το «παράθυρο» να ανοίγει την 1/1/19, επομένως θα πρέπει ο Πάολο Τραμετσάνι να ψάξει τις λύσεις εκ των έσω, είτε «ξεμπουκάροντας» τους επιθετικούς, είτε να πάρει γκολ από εξτρέμ (Τάαμαρι, Νατέλ, Εφραίμ, Αλωνεύτης) και μεσοεπιθετικούς, όπως οι Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ και Σόουζα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ