aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ξεμούδιασμα και νίκη με Κβιλιτάια (pics)

ΑΠΟΕΛ: Ξεμούδιασμα και νίκη με Κβιλιτάια (pics)

Με εκτέλεση πέναλτι του Γκιόργκι Κβλιτάια στο 72’ ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 1-0 της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας στον «Αρχάγγελο», στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης χρησιμοποίησε 24 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων και τέσσερις νεοαποκτηθέντες. Οι Καρώ, Ντανίλο, Θεοδώρου και Κβιλιτάια. Ο Βραζιλιάνος μέσος έπαιξε 25’ και αντικαταστάθηκε από τον Λουντεμό, χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ επί κυπριακού εδάφους τελειώσε με το σημερινό φιλικό απέναντι στην ΠΑΕΕΚ και αύριο οι γαλαζοκίτρινοι θα επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό τη Βουλγαρία για να καταλύσουν στο προπονητικό κέντρο του Πράβετς έως τις 30 Ιουλίου.

Αξιοσημείωτα της αναμέτρησης που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ, ήταν η επιστροφή των Εφραίμ και Μπερν στην αγωνιστική δράση. Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση πριν την ολοκλήρωση της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο: Μιχαήλ, Τσουτσούκη, Καρώ, Σάντος, Γουίλερ, Ντίας, Γεωργίου, Εντονγκαλά, Ντανίλο (25′ Λουντεμό), Ντε Βινσέντι, Θεοδώρου.

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ στο β’ ημίχρονο: Ουζόχο, Σιέλης, Βινίσιους, Σάβιτς, Πολυκάρπου, Μπερν, Εφραίμ, Χάνι (73′ Βρόντης), Κούτσακος, Κατσαντώνης, Κβιλιτάια.

Σκόρερ: Κβιλιτάια (πέναλτι) 72′ / –

Ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών για κόσμο και ΜΜΕ. Η ενημέρωση που προκύπτει είναι μέσω του γραφείου Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Έναρξη αγώνα.
25′ Ο Λουντεμό στη θέση του Ντανίλο.

Tέλος πρώτου ημιχρόνου. 

Άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα ο Πουρσαϊτίδης: Ουζόχο, Σιέλης, Βινίσιους, Σάβιτς, Πολυκάρπου, Μπερν, Εφραίμ, Χάνι, Κούτσακος, Κατσαντώνης, Κβιλιτάια.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

72′ O ΑΠΟΕΛ ανοίγει το σκορ με πέναλτι του Κβιλιτάια. 

Τέλος αγώνα. 

Το κείμενο ανανέωνεται…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ