aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Επίσημο για Κρις Κολμαν

ΑΕΛ: Επίσημο για Κρις Κολμαν

Ο Κρις Κόλμαν είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι ανακοίνωσαν πριν από λίγο την πρόσληψη του 53χρονου Ουαλού τεχνικού και παραθέτουν το πλούσιο βιογραφικό του, επισημαίνοντας πως:

«Η πρόσληψη του κ. Coleman αναδεικνύει την αποφασιστικότητα του Διοικητικού Συμβουλίου να αναβαθμίσει το επίπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας και να επιδιώξει την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εμπειρία, η στρατηγική σκέψη και η ηγετική του ικανότητα θα συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη των φιλοδοξιών μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του κ. Chris Coleman στην θέση του προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Ο κ. Coleman, με μακρά εμπειρία και σημαντικές επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα, θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του.

Ο κ. Coleman έχει πλούσια προπονητική εμπειρία μέσα από την οποία κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα του. Συγκεκριμένα, έχει διατελέσει προπονητής της Εθνικής Ομάδας της Ουαλίας από το 2012 έως το 2017, όπου κατάφερε να την οδηγήσει στην πιο επιτυχημένη της πορεία μέχρι και σήμερα, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Euro 2016. Αυτή η επιτυχία αποτελεί ιστορικό ορόσημο για την χώρα κάτι που αποδεικνύει τις εξαιρετικές προπονητικές του ικανότητες.

Επιπλέον, ο κ. Coleman έχει εργαστεί σε αρκετούς συλλόγους υψηλού επιπέδου, όπως η Fulham στην Premier League, η Sunderland, η Coventry και η Real Sociedad στην Ισπανία. Τον τελευταίο 1.5 χρόνο ήταν προπονητής του Ατρομήτου στην Ελλάδα. Η πορεία του έχει χαρακτηριστεί από την ικανότητά του να βελτιώνει την απόδοση των ομάδων που αναλαμβάνει και να επιτυγχάνει σημαντικά αποτελέσματα.

Η πρόσληψη του κ. Coleman αναδεικνύει την αποφασιστικότητα του Διοικητικού Συμβουλίου να αναβαθμίσει το επίπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας και να επιδιώξει την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εμπειρία, η στρατηγική σκέψη και η ηγετική του ικανότητα θα συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη των φιλοδοξιών μας.

Καλωσορίζουμε τον κ. Chris Coleman στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ