aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ούτε σκέψη για απώλεια

ΑΠΟΕΛ: Ούτε σκέψη για απώλεια

Το γεγονός και μόνο πως ο ΑΠΟΕΛ, δεν «καθάρισε» εύκολα ούτε ένα από τα παιχνίδια που έδωσε στο τρέχον πρωτάθλημα απέναντι σε υποδεέστερες ομάδες, κρούει έντονα το καμπανάκι. Επομένως, εάν στη σημερινή εντός έδρας αποστολή με αντίπαλο τη Δόξα, δεν παρουσιαστεί όπως πρέπει, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος να την πατήσει.

Το μεγάλο ζητούμενο για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι να ανιχνεύσει τους διαδρόμους που οδηγούν στην αντίπαλη εστία. Απέναντι σε πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη, οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να κυκλοφορήσουν γρήγορα την μπάλα και χωρίς περιττές ενέργειες, να ανοίξουν το σκορ. Και όσο πιο γρήγορα το πράξουν τόσο πιο εύκολη θα κάνουν τη ζωή τους.

Η αλήθεια είναι πως ο ΑΠΟΕΛ, μπήκε μουδιασμένα στα τελευταία ματς. Σε τρία εξ αυτών, μάλιστα, βρέθηκε πίσω στο σκορ. Κάτι που εννοείται δεν θέλει να δει ο Σέρβος προπονητής να επαναλαμβάνεται, κάνοντας τις σχετικές συστάσεις στους ποδοσφαιριστές του. «Αυτά τα παιχνίδια όπως με τη Δόξα είναι τα πιο επικίνδυνα. Η διαφορά με τα ντέρμπι είναι ότι βλέπεις ένα γήπεδο γεμάτο και δίνει τη δική του διαφορετική πίεση. Η Δόξα, καίγεται για βαθμούς και παίζει την επιβίωση της. Ψάχνει βαθμούς από οπουδήποτε για να σωθεί. Δεν ξέρουμε το πώς θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο, όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Νεκτάριου Πετεβίνου.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, εκτός είναι οι Ματέο Σούσιτς (τραυματίας) και Ανδρέας Καρώ (κάρτες). Οσον αφορά στον Τάσο Δώνη, είπε ότι έκανε ελάχιστες προπονήσεις κι αν δεν είναι 100% έτοιμος, δεν θα ρισκάρει ο προπονητής. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στον θεσμό του Κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια, επιστρέφει ο Γκιόργκι Κβιλιτάια ενώ σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας είναι πλέον ο Λούκας Βιγιαφάνες. Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος αναμένεται πως θα καταγράψει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής μετά από δύο μήνες.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ