aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Θρύλος χτύπησε φλέβα χρυσού

ΑΠΟΕΛ: Ο Θρύλος χτύπησε φλέβα χρυσού

Ο ΑΠΟΕΛ και πιο συγκεκριμένα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, χτύπησε φλέβα χρυσού με την προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του Μοχάμεντ Μπεν. Ο έμπειρος επιθετικός από τα Νησιά Κομόρος, έδεσε τάχιστα στο σύνολο και δίχως αμφιβολία αποτελεί ηγετική μορφή. Διαθέτει εξαιρετικό κράτημα μπάλας, ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, δεν σταματά να κινείται και το πιο σημαντικό είναι ομαδικός. Δεν θέλει, εν ολίγοις, ένα τόπι μόνος του!

Μέσα σε 5 μόλις συμμετοχές ή αν το προτιμάτε, 367 αγωνιστικά λεπτά, πρόλαβε να κάνει σχεδόν τα πάντα. Κρατήστε σημειώσεις: Στον προχθεσινό αγώνα με την Ομόνοια, έστειλε την μπάλα με δύο εκτέλεσης κόρνερ εκεί που προφανώς ήθελε και οι Ανδρέας Καρώ (52΄), Ντάλσιο Γκόμες (86΄) δεν λάθεψαν. Η ομάδα της Λευκωσίας, κάπως έτσι, μετέτρεψε το 0-1 σε 2-1 κι αυτομάτως, πήρε προβάδισμα πρόκρισης για το καρέ του κυπέλλου, αγωνιζόμενη μάλιστα με παίκτη λιγότερο από το 69ο λεπτό.

Στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90’+1 έγραψε το επίλογο (3-1), ενώ αυτός είχε κλέψει την μπάλα και τροφοδότησε χωρίς χρονοτριβή τον Φρεντερίκο Μακέντα, ο οποίος βρήκε τον σκόρερ Ντιεμερσί Εντογκαλά (2-1 / 75΄). Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι που διεξήχθη στο «Τάσος Μάρκου» με αντίπαλο το Παραλίμνι, έδωσε την ασίστ στον Μακέντα (28΄) για το 1-0 και 32 λεπτά μετά, χρίστηκε σκόρερ (60΄), γράφοντας το 2-0. Σούμα; Δύο γκολ και 3 ασίστ.

Ο 33χρονος, έχει προλάβει να δικαιώσει τους ανθρώπους των γαλαζοκιτρίνων για την επιλογή τους. Αποτελεί αξιόπιστη λύση και γενικώς, δείχνει με το «καλημέρα» πως πρόκειται για τον παίκτη που έλειπε.

Είναι σαφές πως ο φετινός ΑΠΟΕΛ είναι χτισμένος έτσι ώστε να έχει πλουραλισμό στο παιχνίδι του και να γίνεται απειλητικός με διάφορους τρόπους. Και η προσθήκη του Μπεν, σε συνδυασμό με την παρουσία του Μακέντα, ενισχύει το αγωνιστικό βεληνεκές, το οποίο είναι ικανό να βοηθήσει το σύνολο ώστε να πάρει τη νίκη απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, όπως έγινε και προχθές με την Ομόνοια, παρά το «νεκρό» πρώτο ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ