aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι «παπάδες» του Τάαμαρι και ο άδειος Αρχάγγελος

ΑΠΟΕΛ: Οι «παπάδες» του Τάαμαρι και ο άδειος Αρχάγγελος

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Είναι που είναι γεμάτο το ιατρικό δελτίο στον ΑΠΟΕΛ, έρχονται και οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για το Κύπελλο Εθνών και ο Αρχάγγελος αδειάζει ακόμα περισσότερο. Τραυματίες ως γνωστόν είναι οι Τόμας ντε Βινσέντι, Γιώργος Εφραίμ, Ενσούε, Κωνσταντίνου, ενώ στη λίστα προστέθηκε και ο Καρλάο.

Αρτυματάς, Ιωάννου και Μερκής πήραν κλήση για την εθνική ανδρών και ο Κατσαντώνης στην εθνική νέων (U19). Ο Αλ Τάαμαρι έφυγε για την Eθνική Ιορδανίας, ο Ρόμο για την Eθνική Βενεζουέλας και Ενσούε στην Eθνική Ισημερινής Γουινέας!

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως οι προπονήσεις των επόμενων ημερών, υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Κωστή θα γίνει μετ’ εμποδίων. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τον Eλλαδίτη τεχνικό να προετοιμάσει την ομάδα για το επερχόμενο ντέρμπι (στις 21 του Οκτώβρη) με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Ένα παιγνίδι στο οποίο κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει αν ο ΑΠΟΕΛ θα παραταχθεί έχοντας στον πάγκο του νέο προπονητή ή αν θα το πρόσταγμα θα το έχει και πάλι ο Κωστή.

Διαβάστε επίσης: Τέτι-Ρανζάτο: Η πολλή δουλειά στον ΑΠΟΕΛ και το ευχάριστο

Εκείνο που έχει σημασία είναι ο ΑΠΟΕΛ να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών και να αποδώσει το ποδόσφαιρο των δυνατοτήτων του, καθώς δεν μπορεί και δεν είναι δυνατόν ο Αλ Τάαμαρι να κάνει «παπάδες» σε κάθε παιγνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ