aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο… κακός επισκέπτης

ΑΠΟΕΛ: Ο… κακός επισκέπτης

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε στην πιο αποφασιστική φάση του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας προβλήματα εκτός έδρας. Στους δύο αγώνες του στη β’ φάση ως φιλοξενούμενος, δεν κατάφερε να επικρατήσει, καταγράφοντας ισοπαλία με την Ανόρθωση και ήττα από τον Άρη.

Με τις δύο προαναφερθείσες ομάδες, εκτός έδρας έφερε τα ίδια αποτελέσματα και στην α’ φάση, φανερώνοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζει σε «Αντώνης Παπαδόπουλος» (παραδοσιακά) και Στάδιο «Αλφαμέγα» (στον περίπου ενάμιση χρόνο «ζωής» του).

Απέμειναν δύο εκτός ΓΣΠ παιχνίδια με ΑΕΚ και Πάφος FC, απέναντι στις οποίες πήρε «διπλό» με 3-0 και 1-0 αντιστοίχως κατά την α’ φάση. Βεβαίως δεν σημαίνει ότι θα ισχύσει το ίδιο στα πλέι οφ, καθώς άλλα δεδομένα ίσχυαν τότε και διαφορετικά τώρα, ειδικά αναφορικά με τους κιτρινοπράσινους, οι οποίοι βελτιώθηκαν σημαντικά.

Είναι ελπιδοφόρο για τους γαλαζοκίτρινους πάντως, ότι από τις εναπομείνασες εφτά αγωνιστικές θα δώσει τις πέντε στο ΓΣΠ. Συμπεριλαμβανομένου και του τυπικά εκτός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια. Εντούτοις θα είναι καλό για τους ποδοσφαιριστές του Ρικάρντο Σα Πίντο αν…

1) … δεν θεωρήσουν ότι έχουν 15 βαθμούς στο τσεπάκι τους στο ΓΣΠ

2) … αρχίσουν να μαζεύουν πόντους και ως επισκέπτες στις αντίπαλες έδρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ