aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Ιταλός δεν το έχει σε τίποτα να αιφνιδιάζει

ΑΠΟΕΛ: Ο Ιταλός δεν το έχει σε τίποτα να αιφνιδιάζει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι επιλογές του Πάολο Τραμετσάνι στον σαββατιάτικο αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Ιταλός έχει δείξει και στο παρελθόν πως δεν το έχει σε τίποτα να αιφνιδιάζει και να κάνει ό,τι αυτός νομίζει πιο καλό για την ομάδα, σε ό,τι αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Αφενός οι προσθήκες των Μπέζιακ, Γιάκολις, Βιντιγκάλ, με τους δύο τελευταίους μάλιστα να τα πηγαίνουν καλά και αφετέρου οι Ενσούε, Καρλάο που εξέτισαν την ποινή από τις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσαν, φέρνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα στον αγώνα του Σαββάτου.

Βέβαια, δεν είναι μόνο οι υπό αναφορά ποδοσφαιριστές που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα, αλλά και κάποιοι ακόμη. Μοναδική αμφιβολία αν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού, ο Τόμας Ντε Βινσέντι, που θα απουσιάσει όπως όλα δείχνουν από ένα ακόμα παιγνίδι. Από εκεί και πέρα τα πάντα βρίσκονται στο μυαλό του Ιταλού τεχνικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ