aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ: Μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα για τους άντρες του πόλο

ΑΠΟΕΛ: Μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα για τους άντρες του πόλο

Με πλήρη σοβαρότητα και αφοσίωση προς το στόχο τους, αλλά και έπειτα από έντονες προπονήσεις και σκληρή προετοιμασία, οι γαλαζοκίτρινοι πολίστες μπήκαν με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης. Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με τον πιο επιβλητικό τρόπο τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας με 20-5 και έδειξε ότι θα έχει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με το Ν.Ο Λευκωσίας, η ομάδα επέβαλε το ρυθμό της και έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις της. Στα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με 3-4 γκολ διαφορά, ενώ αμυντικά ήταν εξαιρετικός. Ο αγώνας συνεχίστηκε ακριβώς στο ίδιο μοτίβο μέχρι το τέλος, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή Αντρέα Κυθρεώτη να χρησιμοποιήσει όλους τους πολίστες που είχε στην διάθεσή του.

Σκόρερ για τον ΑΠΟΕΛ ήταν οι: Σ.Νικολάου 7, Ν. Μπαγλατζής 5. Δ. Μίλας 3, Προδρόμου 2, Σολογάνης 2, Μ Σέχι. 1.

Ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται την επόμενη βδομάδα απέναντι στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας. Στα αναπτυξιακά κλιμάκια η ομάδα έχασε στην κατηγορία των Νέων με 8-5 ενώ το ματς των παίδων έληξε ισόπαλο 3-3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ