aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επέστρεψε ο Σάβιτς και κρίνεται το μέλλον του...

ΑΠΟΕΛ: Επέστρεψε ο Σάβιτς και κρίνεται το μέλλον του…

Παρόλο που είχε άδεια μέχρι τις 15 Ιουλίου, ο Βουγιαντίν Σάβιτς επέστρεψε στην Κύπρο από τη Σερβία όπου βρισκόταν και μετά τη λήξη του αυτοπεριορισμού στον οποίο τέθηκε όταν βρέθηκε θετικός σε ιατρικό έλεγχο για τον κορωνοϊό.

Το μέλλον του ποδοσφαιριστή στον ΑΠΟΕΛ είναι αβέβαιο και σύντομα θα ξεκαθαρίσουν οι αποφάσεις οι οποίες θα παρθούν και αφότου συζητήσει με την διοίκηση της Εταιρείας τον γαλαζοκίτρινων.

Εάν βρεθεί εκ νέου αρνητικός στον κορωνοϊό ή φέρει μαζί του έγγραφο που να το αποδεικνύει αυτό, τότε δεν αναμένεται να τεθεί σε αυτοπεριορισμό ο Σέρβος στόπερ. Και δεν είναι αναγκαστικό κιόλας αυτό αφού η Σερβία εντάσσεται στον κατάλογο με τις χώρες β’ κατηγορίας σε θέμα επικινδυνότητας.

Υπενθυμίζουμε πως ο Σάβιτς, αφότου βρέθηκε θετικός και πέρασαν 14 μέρες αυτοπεριορισμού, έκανε ξανά τεστ δειγματοληψίας και ήταν αρνητικό το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται να του ζητηθεί από τον ΑΠΟΕΛ να προβεί ξανά σε εργαστηριακό έλεγχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ