aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν μπαίνει στο αεροπλάνο για Αθήνα ο Οκριασβίλι

ΑΠΟΕΛ: Δεν μπαίνει στο αεροπλάνο για Αθήνα ο Οκριασβίλι

Τραυματίας αποχώρησε στο 36ο λεπτό της χθεσινής (7/8) φιλικής αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ, ο Τορνίκε Οκριασβίλι. Παρά το ότι ο τραυματισμός του φάνηκε εξ αρχής ότι δεν ήταν κάτι το σοβαρό, εντούτοις αποφασίστηκε να μην ταξιδέψει για την Αθήνα με την αποστολή των γαλαζοκιτρίνων για τον φιλικό αγώνα της Τρίτης (10/8) απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Γεωργιανός θα περάσει από εξέταση MRI αύριο Δευτέρα, η οποία θα καταδείξει το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος. Κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται για τραυματισμό που εμπνέει ανησυχία, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως θα τον κρατήσει εκτός κανονικού προγράμματος προπονήσεων για ορισμένο διάστημα.

Σίγουρα θα χάσει το φιλικό της Τρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ πιθανό είναι να μείνει εκτός και από το φιλικό του Σαββάτου (14/8) με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο το οποίο άπαντες στον ΑΠΟΕΛ ελπίζουν να βγει αληθινό, και να μην στερηθούν τον «Όκρι» από το παιχνίδι της πρεμιέρα απέναντι στην Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ