aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑντωνίου για «Ντέβι»: «Ή του γίνονται όλα τα χατίρια ή αρχίζει τα δικά του»

Αντωνίου για «Ντέβι»: «Ή του γίνονται όλα τα χατίρια ή αρχίζει τα δικά του»

Ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, με ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο Super Sport FM, εκτός από το ενδιαφέρον της Πάφος FC για τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι (διαβάστε ΕΔΩ), ρωτήθηκε και για τις περιπτώσεις των Τόμας ντε Βινσέντι και Βουγιαντίν Σάβιτς που δεν έχουν αποδεχθεί «ψαλίδι» στον μισθό τους και είναι με το ενάμιση πόδι εκτός του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος». Τα όσα ανέφερε για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό θα συζητηθούν.

«Ποδοσφαιρικά ο Ντε Βινσέντι έχει αποδείξει ότι είναι καλός παίκτης. Η πορεία του τα τελευταία χρόνια, δεν ήταν ανάλογη με την πρώτη του θητεία. Το πρόβλημα είναι ότι ή θα είναι πρωταγωνιστής και θα του γίνονται όλα τα χατίρια, ή αν αμφισβητηθεί αρχίζει τα δικά του και δεν έχει καλή απόδοση. Είναι ο χαρακτήρας του. Τέτοιους παίκτες πρέπει να τους δίνεις πρωταγωνιστικό ρόλο για να παρουσιάζουν τον καλό τους εαυτό. Ο Σάβιτς είναι 30άρης, έχει παρουσία στον Ερυθρό Αστέρα και δεν μπορούμε να τον αμφισβητήσουμε. Δε ξεκίνησε καλά, δεν είχε αυτοπεποίθηση και αυτό τον επηρέασε. Εξαρτάται από τον προπονητή. Δε γνωρίζω αν τον θέλουν να μείνει. Μπορεί να προσφέρει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ