aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυτό, καλό είναι να ληφθεί υπόψη για τον Βάντερ!

Αυτό, καλό είναι να ληφθεί υπόψη για τον Βάντερ!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Κατά τον περασμένο Μάιο, ο Σάρας Γιασικεβίτσιους (προπονητής της Ζαλγκίρις), αποστόμωσε νεαρό Λιθουανό δημοσιογράφο όταν ρωτήθηκε γιατί άφησε καλαθοσφαιριστή να φύγει εν μέσω των ημιτελικών του λιθουανικού πρωταθλήματος για να δει το νεογέννητο παιδί του. Κάπως έτσι: «Φίλε μου έχεις παιδιά; Όχι. Όταν θα κάνεις, θα καταλάβεις ότι αυτή είναι η υπέρτατη εμπειρία».

Ατάκα η οποία μας έρχεται στο μυαλό όταν διαβάζουμε τι γράφεται για τον Βάντερ Βιέιρα και τι λέγεται από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ σε ραδιοφωνικές εκπομπές. Ο ένας θέλει να τον «στείλει» στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο άλλος στην Αυστραλία, μερικοί παραπονιούνται γιατί δεν αποδέχεται τις προτάσεις να φύγει και να απαλλαχθεί η ομάδα τους από ένα βαρύ συμβόλαιο, αλλά όλοι τους φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν κάτι πολύ σημαντικό: Εδώ και λίγο καιρό η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο ακόμη δεν έχει δει ο Βραζιλιάνος άσος. Σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο, τι φοβερά διλήμματα έχει ενώπιόν του και πόσο μεγάλος είναι ο πόθος του να πιάσει την νεογέννητη κόρη του στην αγκαλιά του.

Αν θέλει να φύγει ο Βάντερ, πιθανολογούμε πως δεν θα επιθυμεί να πάει κάπου πιο μακριά και ίσως να περιμένει πρόταση (και) από την πατρίδα του τη Βραζιλία, εκεί όπου βρίσκεται η σύζυγός του μαζί με τα παιδιά του εδώ και λίγους μήνες. Πρόταση από τη Βραζιλία (και συγκεκριμένα από την Μποταφόγκο), υπενθυμίζουμε πως είχε τον περασμένο Ιανουάριο, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε από τον ΑΠΟΕΛ για οικονομικό λόγο, αλλά και επειδή δεν ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας να χαθεί μία πολύτιμη μονάδα.

Αν παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ χωρίς να είναι γραμμένος στο ρόστερ, ή αν αναγκαστεί να την κάνει για άλλες… πολιτείες για να μην μείνει ποδοσφαιρικά άστεγος μέχρι να βρεθεί η λύση να είναι κοντά στην οικογένειά του ή να την έχει μαζί του, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ