aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Οκριασβίλι αποκάλυψε την αλήθεια για το φλερτ Ιανουαρίου με την Ομόνοια

Ο Οκριασβίλι αποκάλυψε την αλήθεια για το φλερτ Ιανουαρίου με την Ομόνοια

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν στη συνέντευξή του στον Αctive (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο Τορνίκε Οκριασβίλι. Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός της Ανόρθωσης αποκάλυψε ότι έχει ενώπιον του προτάσεις από την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ, ενώ είχε σήμερα συνάντηση για το μέλλον του με τον πρόεδρο της «Κυρίας», Ευγένιο Χαμπουλλά.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε το σκηνικό σχετικά με τη φημολογία που τον ήθελε στο στόχαστρο της Ομόνοιας τον περασμένο Ιανουάριο. Η αλήθεια, λοιπόν, είναι πως ούτε πρόβαρε τα πράσινα πριν λίγους μήνες προηγουμένως αλλά ούτε και αναληθή ήταν τα όσα δημοσιεύθηκαν. Ο Οκριασβίλι δήλωσε πως του κατατέθηκε επίσημη πρόταση από την Ομόνοια, αλλά με ισχύ για την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Οκριασβίλι στον Active: «Έχω προτάσεις από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ!»

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Οκριασβίλι «Κοίτα, έξι μήνες πριν το τέλος του συμβολαίου σου μπορείς να υπογράψεις με κάποια ομάδα. Αυτό είχε συμβεί, ήθελαν (σ.σ. από την Ομόνοια) να με υπογράψουν, αλλά δεν υπόγραψα με καμία ομάδα. Περίμενα πολύ καλύτερες προσφορές, νομίζω το άξιζα και ήθελα να διαλέξω την καλύτερη προοπτική για μένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ