aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Βόμβα» Οκριασβίλι στον Active: «Έχω προτάσεις από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ!»

«Βόμβα» Οκριασβίλι στον Active: «Έχω προτάσεις από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ!»

Πυροδότησε τη «βόμβα» ο Τορνίκε Οκριασβίλι μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ». Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός της Ανόρθωσης αποκάλυψε ότι έχει ενώπιον του προτάσεις από την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ!

Επίσης, ο 29χρονος ακραίος επιθετικός αποκάλυψε ότι την ώρα της συνέντευξης ήταν στα γραφεία της Ανόρθωσης και είχε συνάντηση σχετικά με το μέλλον του με τον πρόεδρο της «Κυρίας», Ευγένιο Χαμπουλλά. Ο Τορνίκε Οκριασβίλι ανέφερε πως έχει προτάσεις και από ομάδες της Ρωσίας, της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας και της Κορέας και θα πάρει την απόφασή του τέλος Μαΐου.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα

Το συμβόλαιο σου με την Ανόρθωση ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα. Θέλεις να μείνεις στην Ανόρθωση; «Τώρα σας μιλάω από τα γραφεία της ομάδας στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Είχα συνάντηση με τον κ. Χαμπουλλά για το μέλλον μου. Έχω κάποιες προτάσεις, όμως δεν μου αρέσει να μιλάω προτού υπογράψω. Μάλλον δεν θα μείνω στην Ανόρθωση, το πιθανότερο ούτε στην Κύπρο, αλλά θα μου λείψουν όλα όσα έζησα εδώ».

Οι προτάσεις που έχεις είναι από τη Ρωσία; «Έχω προτάσεις από τη Ρωσία, από την Τουρκία, από την Κύπρο, από τη Σαουδική Αραβία, από την Κορέα. Έχω 6-7 προτάσεις για να υπογράψω».

Είπες ότι έχεις προτάσεις από κυπριακές ομάδες. Από ποιες ομάδες; Από την Ομόνοια; «Έχω προτάσεις από την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ. Δεν έχω υπογράψει πουθενά. Τώρα θα πάω στη Γεωργία για την εθνική ομάδα και μέχρι το τέλος του Μάη θα αποφασίσω και θα διαλέξω που θα πάω. Θα σας κρατάω ενήμερους (γέλια)».

Είναι επίσημες προτάσεις από την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ; Ή απλό ενδιαφέρον; «Πιστεύω είναι επίσημες προτάσεις».

Είπες ότι θα περιμένεις μέχρι τέλος Μαΐου; «Ναι, έχουμε δύο αγώνες με την εθνική Γεωργίας και μετά θα αποφασίσω».

Πιθανό να σε δούμε στην Κύπρο, λοιπόν; «Ίσως, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις».

Υπήρχε φημολογία ότι τον περασμένο Ιανουάριο είχες δεχθεί πρόταση από την Ομόνοια, Τι είχε συμβεί; «Κοίτα, έξι μήνες πριν το τέλος του συμβολαίου σου μπορείς να υπογράψεις με κάποια ομάδα. Αυτό είχε συμβεί, ήθελαν (σ.σ. από την Ομόνοια) να με υπογράψουν, αλλά δεν υπόγραψα με καμία ομάδα. Περίμενα πολύ καλύτερες προσφορές, νομίζω το άξιζα και ήθελα να διαλέξω την καλύτερη προοπτική για μένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ