aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ επιστροφή του (παλιόφιλου) Τόνι Κάλβο!

Η επιστροφή του (παλιόφιλου) Τόνι Κάλβο!

Θυμάστε τον Τόνι Κάλβο; Ναι τον άλλοτε παίκτη του Άρη ο οποίος από την στιγμή που πήρε διαζύγιο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέληξε (έπειτα από περάσματα στην Ιταλία και στη Βουλγαρία) στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης.

Ο 29χρονος ακραίος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την «Κυρία» και κατά όπως φαίνεται επιδιώκει την επιστροφή του στην Ελλάδα. Όχι όμως για λογαριασμό των «κιτρίνων», αλλά για κάποια σουπερλιγκάτη ομάδα.

Μια φορά στη Βέροια προφέρεται το όνομά του εντός των τειχών με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες τη συγκεκριμένη υπόθεση για λογαριασμό της «βασίλισσας του βορρά» έχει αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας έχοντας πάρει το «πράσινο φως» από τον τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ο Ισπανός μέσος έχει ήδη φροντίσει να ρίξει γέφυρες επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα όχι μόνο μέσω της Βέροιας, αλλά και της Τρίπολης, εκεί όπου οι Αρκάδες τρέφουν μια αδυναμία στους ντελικάτους παίκτες από την χώρα της ιβηρικής χερσονήσου τα τελευταία χρόνια. Από κει και πέρα μην το αποκλείεται από τη στιγμή που άπλωσε δίχτυα στην ελληνική αγορά στο κυνήγι της απόκτησής του να λάβουν οσονούπω μέρος κι άλλες ομάδες.

Σημειωτέον πως ο Κάλβο μετράει 112 συμμετοχές και 16 γκολ τα τελευταία χρόνια με την Ανόρθωση ενώ μετά την αποχώρησή του από τον Άρη τον Δεκέμβριο του 2010 μεταπήδησε στην Πάρμα για ένα εξάμηνο (με 3 συμμετοχές) και μετά μετακόμισε στη Βουλγαρία για τη Λέφσκι Σόφιας (20 συμμετοχές – 7 γκολ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ