aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι νέοι μεταμόρφωσαν την «Κυρία»

Ανόρθωση: Οι νέοι μεταμόρφωσαν την «Κυρία»

Διαπιστευτήρια ανάκαμψης και μάλιστα με εμφαντικό τρόπο έδωσε η Ανόρθωση. Η τεσσάρα επί της Ομόνοιας, σε συνδυασμό με την απόδοση της «Κυρίας», προκάλεσαν ενθουσιασμό στο «στρατόπεδο» της «Κυρίας» και αύξησαν κατά πολύ τον δείκτη αυτοπεποίθησης ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Η ομάδα της Αμμοχώστου πότισε πολλά φαρμάκια τους φίλους της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και η επιβλητική νίκη κόντρα σε έναν παραδοσιακό αντίπαλο αποτελεί νότα αισιοδοξίας για το μέλλον. Τα πρώτα δείγματα γραφής των νεοφερμένων ποδοσφαιριστών είναι πολύ ενθαρρυντικά και για την ώρα ο Αντόνιο Πριέτο μπορεί να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για τις επιλογές που έγιναν τον Ιανουάριο.

Ο Σάμουελ Μραζ, στην παρθενική του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα, πέτυχε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα. Σε 126’ συμμετοχής απέχει μόλις ένα γκολ από τον Κασιμίρ Νινγκά, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα. Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων πέρασαν και τα άλλα τρία χειμερινά αποκτήματα. Ο Αντονίν Κορτές σκόραρε ξανά, ο Άνχελ Γκερέρο πιστώθηκε την ασίστ στο πρώτο γκολ και ήταν καταλυτικός στην παραγωγή φάσεων, ενώ ο Σέρχιο Τεχέρα ανέλαβε ρόλο ηγέτη στη μεσαία γραμμή. Πάντως, στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν πετάνε στα σύννεφα, ούτε παραγνωρίζουν το γεγονός πως βρίσκονται στην 9η θέση.

«Ήρθαν ποδοσφαιριστές που κρίθηκαν ικανοί να βοηθήσουν. Δεν θα υπερενθουσιαστούμε, αυτό είναι ένα πρόβλημά μας ως λαός. Κανείς δεν είναι υπερπαίκτης ή άχρηστος από τα πρώτα δύο παιχνίδια. Τα πόδια μας πατούν στη γη, θα πρέπει η εικόνα της ομάδας να είναι ίδια σε όλα τα παιχνίδια», ήταν το μήνυμα από τον εκπρόσωπο Τύπου, Δημήτρη Χριστοφόρου.

Μοναδικό ψεγάδι της προχθεσινής βραδιάς για την Ανόρθωση ήταν η συμπεριφορά ορισμένων οπαδών της, πριν την έναρξη του αγώνα, οι οποίοι έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα αθλητών και φιλάθλων. Η διοίκηση της «Κυρίας» δηλώνει αμείλικτη σε τέτοιου είδους περιστατικά και ενημέρωσε πως ο πρόεδρος της εταιρείας, Ανδρέας Σάντης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχηγό Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου κάλεσε το σώμα να πράξει τα δέοντα σε σχέση με τον εντοπισμό των ελάχιστων που με τις ενέργειές του αμαυρώνουν το άθλημα.

«Είναι άδικο να αμαυρώνουν οι λίγοι ένα άθλημα που αγαπάμε τόσες χιλιάδες. Είμαστε βέβαιοι πως και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας μας ουδεμία σχέση έχουν με τα ελάχιστα άτομα που έχουν παραβατικές συμπεριφορές, δεν τους εκφράζουν και θα βοηθήσουν στον εντοπισμό τους και την αποβολή τους από τις κερκίδες», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ