aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μια «Κυρία» αναζητεί σερί

Ανόρθωση: Μια «Κυρία» αναζητεί σερί

Θέλοντας και μη, στην παρούσα φάση το ενδιαφέρον στην Ανόρθωση έχει στραφεί αποκλειστικά στον αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola, την Τρίτη του Πάσχα, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο την Ομόνοια. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι θα ήταν ευχής έργον αν η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές επιδείκνυαν την ίδια θέληση και το ίδιο πάθος με τους οπαδούς της ομάδας.

«Ο μεγάλος κόσμος της Ανόρθωσης δείχνει το δρόμο! Μέσα σε λίγες μόλις ώρες προπώλησης έχουν πωληθεί 1.000 εισιτήρια για τον ημιτελικό κυπέλλου με την Ομόνοια», ανέφερε η ενημέρωση της διοίκησης των κυανόλευκων. Παρά την πίκρα τους από τις κακές εμφανίσεις και τα κάκιστα αποτελέσματα, οι οπαδοί της «Κυρίας» θέλουν να βρεθούν δίπλα στους παίκτες και τον Τιμούρ Κετσπάγια για να τους στηρίξουν με την ελπίδα ότι θα αλλάξει το κλίμα. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, είναι υποχρεωμένοι να διαβούν ένα μονόδρομο.

Από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο ΓΣΠ και τανάπαλιν. Σ’ αυτά τα δύο γήπεδα θα παιχθεί όλη η σεζόν για την ομάδα της Αμμοχώστου. Ο τίτλος του πρωταθλήματος μοιάζει πλέον με θαύμα, αλλά είναι εφικτή η κατάκτηση του κυπέλλου και η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω πρωταθλήματος. Ό,τι κι αν επιτευχθεί θα είναι βάλσαμο στις πληγές που έχουν δημιουργηθεί από τη… βεβαιότητα ότι με λίγη προσοχή, με λιγότερα λάθη, με λίγο καθαρό μυαλό, σήμερα θα ήταν πολύ πιο ψηλά και σε μεγάλες λεωφόρους.

Αντ’ αυτού, πλέον, κάθε βδομάδα θα πρέπει να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Η ομάδα του Κετσπάγια θα υποδεχθεί την Ομόνοια για το κύπελλο την Τρίτη του Πάσχα και στη συνέχεια τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα. Θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός κυπέλλου στο ΓΣΠ, θα φιλοξενήσει την Πάφος FC και θα αγωνιστεί ξανά στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ πριν πέσει η αυλαία με αντίπαλο τον Άρη στην έδρα της. Εν ολίγοις θέλει σερί για να μείνει «ζωντανή» και στους δύο στόχους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ