aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Γενική Συνέλευση σε θολό τοπίο

Ανόρθωση: Γενική Συνέλευση σε θολό τοπίο

Έτοιμος να παραδώσει τη σκυτάλη από σήμερα ο Ανδρέας Σάντης

Εφτά ημέρες μετά την παραίτηση σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου της Ανόρθωσης η αβεβαιότητα στα διοικητικά της «Κυρίας» υφίσταται και γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα. Ο Ανδρέας Σάντης επιθυμεί αγωνιωδώς να παραδώσει τη σκυτάλη, όμως (για την ώρα) δεν προκύπτει ένδειξη πως υπάρχει έτοιμος συνδυασμός για διάδοχη κατάσταση.

Στις τάξεις των επιφανών Ανορθωσιατών υπάρχει κινητοποίηση, αλλά η τραγική οικονομική κατάσταση του συλλόγου αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για κάθε ενδιαφερόμενο. Ο Ανδρέας Σάντης είναι έτοιμος να παραδώσει από σήμερα τη σκυτάλη, στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (18:00) στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μάλιστα, θα διαμηνύσει στα μέλη πως θα είναι καταστροφικό το σενάριο να συνεχιστεί το σκηνικό αβεβαιότητας. Κάθε ώρα που περνά δίχως να προκύπτει λύση στα προβλήματα εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους.

Μετά τον Γκερέρο και ο Φερέιρα ενημέρωσε ότι θα αποχωρήσει από την Κύπρο και θα προσφύγει στη ΦΙΦΑ, γεγονός που ξυπνά τον εφιάλτη καταδικαστικών συνεπειών. Χοντρά – χοντρά, σε βάθος χρόνου, η Ανόρθωση κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών, θα της επιβληθεί εμπάργκο για τρεις μετεγγραφικές περιόδου, οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι, ενώ η ομάδα θα είναι υποχρεωμένη να πληρώσει τα δεδουλευμένα τους καθώς επίσης και μέρος από το υπόλοιπο του συμβολαίου τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ