aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕπίσημο: Χώρισαν οι δρόμοι του Απόλλωνα με τον Βαλμπουενά!

Επίσημο: Χώρισαν οι δρόμοι του Απόλλωνα με τον Βαλμπουενά!

Ματιέ Βαλμπουενά ήταν και πάει. Ο Γάλλος σούπερ σταρ αποχωρεί από τον Απόλλωνα, με την ομάδα της Λεμεσού να ενημερώνει για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον πολύπειρο μέσο. Στον ένα χρόνο παρουσίας του στο κυανόλευκο στρατόπεδο ο βραχύσωμος μέσος κατέγραψε 35 συμμετοχές και πέτυχε 8 τέρματα.

Σε μία κάκιστη σεζόν για τον Απόλλωνα, ξεχώρισαν σαν τη μύγα στο γάλα με την ποιότητα και τον επαγγελματισμό του, παρά τα 39 του χρόνια. Παρά την αποχώρηση του Πάμπλο Ματσίν από την τεχνική ηγεσία και τις θετικές ενδείξεις για παραμονή του Βαλμπουενά, ο Γάλλος αποχωρεί από το Κολόσσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Mathieu Valbuena.

Η παρουσία του Γάλλου ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή παγκοσμίου φήμης.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται ότι καλύτερο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».

445046949 914613407342504 3027076819276196891 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ