aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αναπόφευκτη σύγκριση

Δύο συνεντεύξεις Τύπου με απόσταση περίπου ένα 24ωρο. Του Ρικάρντο Σα Πίντο και του Ραν Μπέν Σιμόν. Η σύγκριση αναπόφευκτη για να αποδείξει περίτρανα ακόμη μία φορά το -βγαλμένο μέσα από τη ζωή- «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους».

Αμφότεροι οι κόουτς των βασικών διεκδικητών του τίτλου δεν έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Ο Πορτογάλος φρόντισε να «αδειάσει» τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, μετά μάλιστα το οδυνηρό 0-2 από την Ανόρθωση, λέγοντας ότι τον αγνοεί και ότι ο ίδιος ανησυχεί για το μέλλον του.

Λανθασμένος χειρισμός από τους ιθύνοντες του συλλόγου της Λευκωσίας, κακός συγχρονισμός όμως και η δημοσιοποίησή του από τον Σα Πίντο. Εντελώς φυσιολογικά λοιπόν, νομιμοποιείται να σκεφτεί κάποιος πως η πτωτική πορεία της ομάδας τους έχει τη βάση της στην έλλειψη εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Βγήκε που λέτε την επομένη ο Μπεν Σιμόν και με σταράτες κουβέντες, έβαλε αμέσως τέλος στην αγωνία για τη συνέχεια της καριέρας του. Ο Ισραηλινός επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα των συμπατριωτών, ότι δηλαδή συμφώνησε με την Εθνική της πατρίδας του. Τόνισε όμως πως ώσπου να τελειώσει η σεζόν θα είναι ψυχή τε και σώματι αφοσιωμένος στην ΑΕΚ.

Το ότι η ομάδα του ανέκαμψε μετά την οδυνηρή ήττα από τον ΑΠΟΕΛ ρίχνοντας τριάρα στην Πάφος FC, αποτελεί περίτρανη απόδειξη για του λόγου το αληθές. Η φωτογραφία δε με τον πρόεδρο των κιτρινοπρασίνων, Άντρο Καραπατάκη, να τον αγκαλιάζει αμέσως μετά το ματς, φανερώνει τη σχέση ειλικρίνειας ανάμεσα στους δύο άνδρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ