aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣιγά μην έχανε τον ΑΠΟΕΛ ο «πύργος» της ΑΕΛ

Σιγά μην έχανε τον ΑΠΟΕΛ ο «πύργος» της ΑΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεν αντιλέγει κανείς πως ο Κέβιν Λαφράνς αποτελεί πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΛ. Διανύει τον τρίτο χρόνο παρουσίας στην ομάδα της Λεμεσού, δίνοντας τις δέουσες λύσεις στην αμυντική γραμμή. Μόνο και μόνο μια ματιά να ρίξει κανείς στους αριθμούς, φανερώνουν του λόγου το αληθές.

Ο 28χρονος παίκτης για παράδειγμα, έχει αγωνιστεί σε 51 αγώνες πρωταθλήματος κατά τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, πετυχαίνοντας 9 τέρματα, δείγμα προφανώς πως κυρίως στις στατικές φάσεις είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Και κόβει, δηλαδή και εκτελεί.

Διαβάστε επίσης: Το έκανε με Ομόνοια, ΑΕΚ και Απόλλων, θέλει να το επαναλάβει με ΑΠΟΕΛ

Ο Λαφράνς, λοιπόν, εδώ και μέρες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ένεκα μυϊκού τραυματισμού που είχε αποκομίσει στο παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινης, γι’ αυτό και αντικαταστάθηκε στο 80ό λεπτό. Το θετικό για τον Ντούσαν Κέρκεζ, είναι πως βλέπει τον υψηλόσωμο στόπερ να αισθάνεται καλύτερα, να πατά όλο και πιο σταθερά στα πόδια του χωρίς να αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις, οπότε εκφράζεται η αισιοδοξία πως στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ θα τον έχει στη διάθεσή του.

Πρόκειται βεβαίως για μία πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη στην ΑΕΛ ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας παιχνιδιού με τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας. Ο Κέβιν ήταν βασικός και στα πέντε έως τώρα επίσημα ματς που έδεσε η ομάδα του και ασφαλώς, συνέβαλε με τη σειρά του για να έλθουν οι σερί επιτυχίες. Ο Ζόσιμαρ Βοζίνια σύντομα θα επανέλθει σε φουλ ρυθμό, αλλά στο επικείμενο ματς θα είναι εκτός αποστολής. Το ίδιο και ο Μάρκο Αντάμοβιτς. Αντιθέτως, ο Νέστορας Μυτίδης γυμνάζεται κανονικά και υπολογίζεται από τον προπονητή της ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ