aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο έκανε με Ομόνοια, ΑΕΚ και Απόλλων, θέλει να το επαναλάβει με ΑΠΟΕΛ

Το έκανε με Ομόνοια, ΑΕΚ και Απόλλων, θέλει να το επαναλάβει με ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Άλεξ ντα Σίλβα αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία στη μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΛ. Από τα φιλικά προετοιμασίας φανέρωσε πως θα είναι σημαντικό γρανάζι στην ομάδα της Λεμεσού και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στα έως τώρα επίσημα ματς.

Διαβάστε επίσης: Ντα Σίλβα Vs Πάρντο: Μια σχέση… διαρκείας

Βασικό στέλεχος και στα πέντε 90λεπτα, συνδυάζοντας την καλή του απόδοση με τρία τέρματα. Εννοείται πως στην αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να αναπτύξει πρωτοβουλίες ώστε η ομάδα του να γίνει επικίνδυνη, διατηρώντας εν τέλει την αλάνθαστη πορεία της για έκτη σερί αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από Ντα Σίλβα: «Το μυστικό μου στα φάουλ είναι…»

Προφανώς και ο ίδιος, θα ήθελε να σκοράρει για τέταρτη φορά κατά του ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ. Το έπραξε μία φορά αγωνιζόμενος στην ΑΕΚ και δύο, όταν φορούσε την μπλε φανέλα του Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Ο τυχερός ο Ντα Σίλβα κι η αποθέωση από Μαργκάσα, Μαντούκα και άλλους! (vid)

Συνολικά, ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος έχει πετύχει οκτώ συνολικά τέρματα αγωνιζόμενος στο στάδιο της πρωτεύουσας κατά τις θητείες του σε Ομόνοια, ΑΕΚ και Απόλλωνα. Η ΑΕΛ θα έχει σε άλλο ένα ματς την ανάγκη του καλού Ντα Σίλβα, με τον παίκτη να παρουσιάζεται πανέτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ