aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΌταν ο Παντελίδης νίκησε την ΑΕΛ με σκόρερ έναν Απολλωνίστα! (vids)

Όταν ο Παντελίδης νίκησε την ΑΕΛ με σκόρερ έναν Απολλωνίστα! (vids)

Ο κύβος ερρίφθη στην ΑΕΛ. Ο Σάββας Παντελίδης είναι ο εκλεκτός των Ανδρέας Σοφοκλέους και Λουτσιάνο Μπεμπέ για τη θέση του νέου προπονητή. Αφού ναυάγησαν οι προσπάθειες των γαλαζοκιτρίνων να έρθουν σε συμφωνία με έναν εκ των Τσεντομίρ Γιανέφσκι ή Ζόρζε Σίλας προκρίθηκε η περίπτωση του Ελλαδίτη τεχνικού, ο οποίος στα 56 του χρόνια θα βγει για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας για να εργαστεί.

Αφού δούλεψε σε αρκετές ομάδες στη Β΄ Εθνική, όπως ο Θρασύβουλος, Φωστήρας, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Τρίκαλα, Εθνικός Πειραιώς, Πανθρακικός, Ολυμπιακός Βόλου έκανε το άλμα στην Σουπερ Λιγκ το 2013 για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Αφού περιπλανήθηκε σε Λεβαδειακό και Ηρακλή πήρε την ευκαιρία που του έδωσε το 2017 ο Αστέρας Τρίπολης, τον οποίο οδήγησε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση.

Η πορεία αυτή του έδωσε το «εισιτήριο» για τον πάγκο του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου το καλοκαίρι του 2019 τέθηκε αντιμέτωπος με την νυν ομάδα του ΑΕΛ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η πρόκριση κρίθηκε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην «ΑΕΚ Αρένα», με τους κιτρινόμαυρους να κερδίζουν 1-0 με πέναλτι (για μαρκάρισμα του Βοζίνια στον Ιντέγε) που αμφισβήτησαν έντονα οι παίκτες της λεμεσιανής ομάδας. «Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη έναν νυν Απολλωνίστας, ο Νικολά Ντιγκινί.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα στη Θεσσαλονίκη

Τα στιγμιότυπα του αγώνα στη Λάρνακα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ