aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Να δείξουμε ποιοι κάνουν κουμάντο στη Λεμεσό»

«Να δείξουμε ποιοι κάνουν κουμάντο στη Λεμεσό»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά: «Ακόμη μια δύσκολη μάχη κερδήθηκε και πλέον όλοι στην οικογένεια της Α.Ε.Λ κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στους επαρχιώτες, με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, που θα καθιερώσουν την ομάδα μας στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Καλούμε όλα τα άτομα που απαρτίζουν το οικοδόμημα της Α.Ε.Λ να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, αντιλαμβανόμενοι το βάρος τον ευθυνών τους και συσπειρωμένοι όλοι μαζί με τον κίτρινο λαό, να οδηγήσουν την Α.Ε.Λ σε ακόμη καλύτερες μέρες με πολλές επιτυχίες!

Το Σάββατο μετατρέπουμε την ιστορική ανατολική σε ένα τεράστιο κίτρινο ηφαίστειο, το οποίο θα παρασύρει και θα εξαφανίσει όποιον βρεθεί στο δρόμο μας! Παθιασμένα και με την γροθιά σφιγμένη, πάμε σαν άλλοτε να κιτρινίσουμε απ ‘ άκρη σε άκρη την ανατολική εξέδρα και με το τραγούδι μας και τις ιαχές μας να σπρώξουμε την ομάδα μας σε ακόμη μια μεγάλη νίκη! Τώρα είναι η ώρα να ξεσηκώσουμε τους πάντες, κιτρινίζοντας ξανά τη Λεμεσό, δείχνοντας σε όλους ξεκάθαρα ποιοι κάνουν κουμάντο εδώ!

Το παιχνίδι για εμάς ξεκινά από την Παρασκευή το απόγευμα με ένα μεγάλο pregame πάρτυ στο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στο Ζακάκι, για το απαραίτητο ζέσταμα πριν από το παιχνίδι! Το Σάββατο συγκεντρωνόμαστε στις 17:00 στα δυο μας οικήματα σε Εναέριο και Ζακάκι και ακολουθώντας τις οδηγίες των οργανωτών θα ξεκινήσουν δύο μεγάλες πορείες με ΜΟΤΟΡΕΣ, οι οποίες θα συναντηθούν σε κεντρικό σημείο της πόλης με κατεύθυνση το Τσίρειο Στάδιο.

Όλη η ανατολική να γίνει ΘΥΡΑ-3! 90′ ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ!

Υ.Γ. Στο γήπεδο θα πωλείται το 15ο τεύχος της εφημερίδας του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989 – Χωρίς παραμύθια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ