aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥBet on Alfa AEΛ: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να πολεμήσουμε μαζί»

Bet on Alfa AEΛ: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να πολεμήσουμε μαζί»

Συνέντευξη Τύπου στο παραλιακό ξενοδοχείο της Λεμεσού Miramare παρέθεσε σήμερα η Bet On Alfa ΑΕΛ ενόψει του ευρωπαικού μας αγώνα με την 1 BVK Bratislava.

Αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας Παντελής Χριστοδούλου, είπε: «Είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε την ομάδα και να μιλήσουμε για τον αυριανό ευρωπαϊκό αγώνα. Η ομάδα είναι έτοιμη. Προετοιμαζόμαστε εδώ και δέκα μέρες. Μας δίνεται η ευκαιρία να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνάμεις. Είναι μια πολύ δυνατή, όμως έχουμε τις δυνατότητες να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Επιστρέψαμε μετά από τέσσερα χρόνια. Εκπροσωπούμε την Λεμεσό και ελπίζουμε σε ένα ταξίδι μακρινό. Ελπίζουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι εκτός έδρας».

«Αν περάσουμε, θα πάμε στους 16 της διοργάνωσης. Οι παίκτριες χρειάζεται τον κόσμο δίπλα τους, χωρίς τον κόσμο θα αποτύχουμε. Ευχαριστίες στην Betonalfa που είναι ο μεγάλος χορηγός και έχει το όνομα της ομάδας και την εταιρεία servers.com», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Δεν θα κάνουμε μεταγραφές για να πούμε ότι κάναμε. Θα αποφασίσει ο προπονητής. Αφεντικό είναι ο προπονητής και του έχουμε εμπιστοσύνη. Είναι διψασμένος για τίτλους όπως κι εμείς. Τέλος Απριλίου θα δείξει, δεν υποτιμάμαι κανένα αντίπαλο».

Από την πλευρά του ο προπονητής Στέργιος Φραγκέσκου τόνισε: «Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Είναι πολύ καλή ομάδα που αγωνίζεται σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όμως εμείς πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να πολεμήσουμε μαζί. Η ήττα από την Ανόρθωση μας πείσμωσε. Δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών, είναι όλα καλά στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ