aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Σίλας… ο τέταρτος

ΑΕΛ: Σίλας… ο τέταρτος

Με τον Χόρχε Σίλας στον πάγκο της θα πορευθεί την νέα σεζόν η ΑΕΛ. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός, που πέρασε από την ομάδα της Λεμεσού και ως ποδοσφαιριστής πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα το 2012, πήρε τα κλειδιά από τον Ανδρέα Σοφοκλέους και έχει το ελεύθερο να «χτίσει» την νέα ΑΕΛ. Ο Σίλας, είναι ο τέταρτος Πορτογάλος προπονητής με τον οποίο θα συνεργαστεί η ΑΕΛ στην ιστορία της. Ο πρώτος ήταν ο Μαριάνο Μπαρέτο (4 Δεκεμβρίου 2007 – 5 Φεβρουαρίου 2008). Ακολούθησε ο Ζόρζε Κόστα (24 Οκτωβρίου 2012 – 22 Μαρτίου 2013) και ο τελευταίος ήταν ο Μπρούνο Μπαλταζάρ (22 Μαρτίου 2017 – 5 Μαρτίου 2018).

Αξιοσημείωτο, το γεγονός ότι κανείς από τους πιο πάνω δεν ξεκίνησε τη σεζόν. Ο Σίλας είναι ο πρώτος που αρχίζει από το καλοκαίρι και έχει τη δυνατότητα να «χτίσει» την ομάδα. Στην ΑΕΛ θέλουν να πιστεύουν ότι έκαναν την καλύτερη δυνατή επιλογή και με τον Σίλας και θα μπορέσουν να πετύχουν κάτι, να πανηγυρίσουν τίτλους, σε αντίθεση με τους προηγούμενους Πορτογάλους προπονητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ