aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤέτε και Μουρίγιο πάνε γι’ άλλα

Τέτε και Μουρίγιο πάνε γι’ άλλα

Ο Τόμας Κρίστιανσεν δεν υπολογίζει σε δύο βασικούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για το ματς με τον Απόλλωνα.

Ο Τέτε υπέστη κάκωση στον δικέφαλο και ο Άντερ Μουρίγιο διάταση στον τετρακέφαλο, συνεπώς θα μείνουν εκτός αποστολής και αυτό είναι δίχως αμφιβολία πρόβλημα για την ομάδα της Λάρνακας.

Χωρίς τον πρώτο χάνεται ένας εκρηκτικός πλάγιος επιθετικός με καλές τελικές πάσες και δίχως τον δεύτερο χαλά η χημεία του κεντρικού αμυντικού διδύμου, καθώς είναι γνωστή η καλή συνεργασία που υπάρχει με τον Νταβίδ Καταλά.

Η κατάστασή τους θα επαναξιολογηθεί σύντομα και πλέον ακολουθούν ειδική θεραπεία, με στόχο να προλάβουν τον επαναληπτικό κυπέλλου με την Ομόνοια στο ΓΣΠ την ερχόμενη Τετάρτη. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, όμως είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια.

Η προσοχή τώρα είναι στραμμένη φυσικά στο ματς με τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί μεθαύριο στο Τσίρειο (18:00). Το ερώτημα για τους αντικαταστάτες των δύο απόντων δεν είναι πολύ δύσκολο ν’ απαντηθεί. Για τη θέση του Τέτε στο αριστερό «φτερό» είναι δεδομένη η χρησιμοποίηση του Εγγλέζου, ενώ τη θέση του Μουρίγιο διεκδικούν οι Νίνου και Μοϊσόφ. Ο τελευταίος προέρχεται από τραυματισμό και στα τελευταία παιχνίδια είχε κριθεί ανέτοιμος από τον Κρίστιανσεν, αφού δεν ήταν καν στην αποστολή. Θεωρείται δύσκολο να κριθεί έτοιμος για την ενδεκάδα, ωστόσο αν το αποδείξει στον Δανό προπονητή είναι πολύ πιθανόν να πάρει τη θέση στο κέντρο της άμυνας. Διαφορετικά, θα αγωνιστεί ο Νίνου.

Από εκεί και πέρα, ο Χαραλάμπους ίσως επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Μπόλιεβιτς αναμένεται ότι θα πάρει θέση βασικού και κατ’ επέκταση θα μείνει στον πάγκο ο Ρόσα.

Σήμερα οι παίκτες του Κρίστιανσεν επιστρέφουν στις προπονήσεις, μετά από διήμερο ρεπό, και η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για το σπουδαίας σημασίας παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ