aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι Ισπανοί στέλνουν τον Ρομπέρτο Τόρες στην ΑΕΚ

Οι Ισπανοί στέλνουν τον Ρομπέρτο Τόρες στην ΑΕΚ

Στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ στέλνουν τον πρώην εμβληματικό αρχηγό της Οσασούνα, Ρομπέρτο Τόρες τα ισπανικά Μέσα. Μετά από 18 σεζόν στην ομάδα της Παμπλόνα, ο 33χρονος αποτελεί παρελθόν και όπως αναφέρεται, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, εκεί όπου θα συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη και καλό του φίλο, Όιερ Σανχούρχο.

Πρόκειται για Ισπανό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος (μπορεί να παίξει και στα άκρα), ξεκίνησε την καριέρα του στη τμήματα υποδομής της Οσασούνα, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι και φέτος, καταγράφοντας συνολικά 353 συμμετοχές (7ος στην ιστορία της ομάδας), εκ των οποίων οι 173 στη La Liga. Φέτος, αγωνίστηκε ελάχιστα (4 συμμετοχές), ωστόσο προέρχεται από γεμάτες σεζόν με περισσότερες από 30 συμμετοχές, τα τελευταία δέκα χρόνια.

Αν και υπήρξε ενδιαφέρον από την ιρανική Φουλάντ, στην οποία προπονητής είναι ο πρώην συμπαίκτης του Τζαβάντ Νεκουνάμ, ο Τόρες προτίμησε την ΑΕΚ, όπως σημειώνεται, και ετοίμασε ήδη τις βαλίτσες του για Κύπρο.

Untitled

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ