aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚ. Δημητρίου για μετεγγραφές: «Περιμένουμε τον Τσάβι Ρόκα, του έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη»

Κ. Δημητρίου για μετεγγραφές: «Περιμένουμε τον Τσάβι Ρόκα, του έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη»

Την απόλυτη εμπιστοσύνη της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του Τσάβι Ρόκα εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου, μιλώντας στον Super Sport FM. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε επίσης στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Πάφος FC και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Όσα δήλωσε ο Κυριάκος Δημητρίου:

Για τον αγώνα με την Πάφος FC: «Πήραν ανάσες οι παίκτες, περάσαμε στο κομμάτι της δουλειάς, η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο. Είναι ένα πάρα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, όμως ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε όπως τελειώσαμε το 2022. Να κερδίσουμε και να φτάσουμε στην 9η σερί επιτυχία. Μας κέρδισε στον πρώτο γύρο, επομένως θα πρέπει να κάνουμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για να καταφέρουμε τον στόχο μας.

Είμαστε σχεδόν αλάνθαστοι στην έδρα μας, θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί στην Αρένα, όμως ξέρουμε πόσο αποτελεσματική είναι και η Πάφος εκτός έδρας. Θα πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό, μυαλομένο παιχνίδι και να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, έχουμε δείξει το ταλέντο και την ποιότητά μας και δεν είναι τυχαίο που έχουμε αυτή την πορεία. Αλλά, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πάνω σε αυτές δουλεύουμε. Αν κερδίσουμε θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα νέο ρεκόρ σερί επιτυχιών».

Για τον κόσμο: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα πόσο κόσμο θα έχουμε. Στις 4 του Γενάρη βολεύει και η ώρα, περιμένουμε αρκετό κόσμο, να μας στηρίξει με την ίδια ατμόσφαιρα για να πανηγυρίσουμε μαζί μια μεγάλη επιτυχία».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Τις επόμενες βδομάδες παίζουμε με Πάφο, Ανόρθωση, ενδιάμεσα Κύπελλο με την Νέα Σαλαμίνα και ακολούθως με τον Άρη. Είναι πρόγραμμα φωτιά, όμως το ευτύχημα για εμάς είναι ότι είμαστε κάπως συνηθισμένοι»

Για τα αγωνιστικά: «Εκτός θα είναι μόνο ο Πέρε Πονς που είναι τιμωρημένος και ο τραυματίας Ναούμ που είναι στην τελική ευθεία για την επάνοδό του. Ο Λόπες περιμένουμε ότι θα τα καταφέρει. Θα ξέρουμε αύριο, μετά την τελευταία προπόνηση».

Για τα μετεγγραφικά: «Περιμένουμε από τον Τσάβι Ρόκα τις αποφάσεις του, έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον τεχνικό μας διευθυντή. Όταν βρούμε αυτό που ψάχνουμε και θα μας προσδώσει περισσότερη ποιότητα, θα προχωρήσουμε. Δεν είναι καλό να σχολιάζουμε για παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ μιας ομάδας και γράφετε ότι θα αποχωρήσουν. Η ονοματολογία δεν εξυπηρετεί σε κάτι. Είναι λογικό όταν έχεις καλή πορεία και κάποιοι δεν έχουν αρκετό χρόνο, να σου χτυπήσουν την πόρτα. Όμως πρώτα θα καταλήξουμε στις αποφάσεις μας για την ενίσχυση και μετά θα δούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ