aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Η ώρα του Τσάβι Ρόκα

ΑΕΚ: Η ώρα του Τσάβι Ρόκα

Η ΑΕΚ δουλεύει -πλην ελάχιστων εξαιρέσεων- με το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή από το καλοκαίρι του 2010, όταν επέστρεψε από τη Β’ Κατηγορία. Όπως συνηθίζεται, σε κάθε μετεγγραφική περίοδο ο εκάστοτε κάτοχος του πόστου μετατρέπεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν, ήρθε και πάλι η ώρα του Τσάβι Ρόκα.

Ο Καταλανός κινεί τα νήματα για να ενισχύσει την ομάδα της Λάρνακας, με στόχο να κυνηγήσει με περισσότερες αξιώσεις την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα επιδιώξει να κάνει κινήσεις ουσίας, έχοντας εντοπίσει πού χρήζει «εμβολιασμού» η ομάδα. Όπως γράψαμε εδώ και καιρό, προτεραιότητά του είναι η απόκτηση εξτρέμ, ενώ υπάρχει πρόθεση και για απόκτηση σέντερ φορ.

Πριν από έναν χρόνο επέλεξε τέσσερις ποδοσφαιριστές, πετυχαίνοντας διάνα στον ένα. Ο λόγος για τον Όμρι Άλτμαν, ο οποίος είναι από τους βασικούς συντελεστές της πορείας της ΑΕΚ, ειδικά στην τρέχουσα σεζόν (οι άλλοι ήταν οι Αντώνης Μαρτής, Γιακούμπ Λαμπόικο και Γκασπάρ Παναδέρο). Ο Ρόκα θα κυνηγήσει να βρει και άλλους «Άλτμαν», δηλαδή ποδοσφαιριστές που θα έρθουν και θα προσδώσουν ποιότητα στην ομάδα, για να ταιριάξουν στο σύνολο για το παρόν, μα και το μέλλον.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ