aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜετά τον Μασούρεκ, ίσως «παίξει» και του Μουνάφο για Κύπρο

Μετά τον Μασούρεκ, ίσως «παίξει» και του Μουνάφο για Κύπρο

Ο Φράνκο Μασούρεκ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει με τον Αστέρα Τρίπολης φέτος έχει μπει σε διαδικασία αναζήτησης του νέου σταθμού της καριέρας του και οι μανατζερικές συνεργασίες δεν αποκλείονται στην υπόθεση του.

Για τον Μασούρεκ υπάρχει ενδιαφέρον και από κυπριακές ομάδες και το γραφείο το οποίο διαθέτει τα μανατζερικά δικαιώματά του, διαθέτει και πολλές και δυνατές άκρες στο «νησί της Αφροδίτης» με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Κάτι ανάλογο, ισχύει και για τον επίσης Αργεντινό μέσο Χουάν Μονάφο, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για να πει… αντίο στην Τρίπολη, όταν ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν και ψάχνει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του, κάτι που δεν του δίνει ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Αργεντινός χαφ που μιλάει και άπταιστα ελληνικά, αναζητά μία πρόταση που θα αγγίζει τα 150.000 ευρώ, προκειμένου να πει το «ναι» και να βάλει την υπογραφή του.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική να έλθει στην Κύπρο και σε μία από τις λαοφιλέστερες ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ