aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Έτοιμη για την υπέρβαση!

ΑΕΚ: Έτοιμη για την υπέρβαση!

Στη Δανία βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με αντίπαλο τη Μίντιλαντ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (20:45). Χθες, μάλιστα, οι κιτρινοπράσινοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση επί δανέζικου εδάφους. Σήμερα το βράδυ 20:30 (ώρα Κύπρου) με προπόνηση στην «MCH Arena», στην οποία θα διεξαχθεί η αυριανή αναμέτρηση έπεσε η αυλαία της προετοιμασίας για το πρώτο ματς της σεζόν.

Με πίστη και αισιοδοξία ότι μπορεί να πετύχει σκορ που θα της αφήσει ορθάνοιχτη την πόρτα για πρόκριση στον επόμενο γύρο ή ακόμα καλύτερα που να την καθιστά φαβορί, βρίσκεται στη σκανδιναβική χώρα η ομάδα της Λάρνακας. Εύκολο έργο φυσικά δεν θα έχει. Πρόκειται για ομάδα με πολλαπλάσιο μπάτζετ, με εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σαφέστατα πιο έτοιμη αγωνιστικά.

Να μην ξεχνάμε, μάλιστα, ότι την Παρασκευή πραγματοποίησε πρεμιέρα στις εγχώριες διοργανώσεις, στην ισοπαλία (1-1) απέναντι στη Ράντερς. Προκειμένου όμως, η ιστορική πρώτη συμμετοχή της ΑΕΚ στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να έχει και συνέχεια, χρειάζεται να κάνει αγωνιστικές υπερβάσεις και να υπερπηδήσει τα υψηλά εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο της, εν προκειμένω αυτό των Δανών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ