aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΚεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας του κορονοϊού το Μπάγερν - Μπαρτσελόνα

Κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας του κορονοϊού το Μπάγερν – Μπαρτσελόνα

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα (8/12, 22:00) για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League θα διεξαχθεί επίσημα κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας της ανόδου των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Η Μπάγερν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα την επόμενη Τετάρτη (8/12, 22:00) για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Πρόκειται για έναν αρκετά σημαντικό αγώνα με τους δεύτερους μπλαουγκράνα να θέλουν τη νίκη, για να μην μείνουν εκτός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο εφιάλτης του κορωνοϊού έχει ξυπνήσει για τα καλά στην Ευρώπη. Έτσι, ένας τόσο σημαντικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Ο λόγος είναι η άνοδος των κρουσμάτων COVID-19 που παρατηρούνται στην περιοχή της Βαυαρίας.

Στη Γερμανία η μετάλλαγη Όμικρον έχει επιβάλλει νέα μέτρα και το κλείσιμο της Allianz Arena κρίθηκε απαραίτητο. Έτσι, η ομάδα του Νάγκλεσμαν δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ