aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τρεις «κυνηγοί» σε πρώτο πλάνο!

Η αποφυγή του κινδύνου του Grexit «ενεργοποίησε» εκ νέου τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «πράσινων», που είχε παγώσει για ένα μικρό διάστημα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω απ’ το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με τους Γιάννη Αλαφούζο και Αντρέα Στραματσόνι να εντείνουν από εβδομάδα τις επαφές τους με τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει, έχοντας πλέον μεγαλύτερη άνεση χρόνου στη διάθεσή τους, δεδομένου του κενού διαστήματος που θα υπάρξει μέχρι την έναρξη των πλέι οφ, όπου θα επικεντρωθεί ξανά η προσοχή όλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρώτη φάση, το βάρος έχει πέσει στο θέμα του επιθετικού (θέση που θα υπάρξει δεδομένα ανάγκη για ενίσχυση, δεδομένης της ρευστότητας στις περιπτώσεις των Πέτριτς, Μαμούτε και ίσως του Μπεργκ) όπου οι επαφές δείχνουν λίγο πιο προχωρημένες και οι στόχοι σαφώς πιο «ξεκάθαροι».

Στο «κάδρο» των «πράσινων» φαίνεται πως βρίσκονται αυτήν τη στιγμή τρεις υποψήφιοι στράικερ. Ο πρώτος είναι ο Απόστολος Βέλλιος, ο Νο1 στόχος του «τριφυλλιού» απ’ την ελληνική αγορά (στο πλαίσιο -και- της τόνωσης του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα) για τον οποίον έχει εκφραστεί με άκρως κολακευτικά λόγια και ο «Στράμα».

Χθεσινές πληροφορίες απ’ τη Θεσσαλονίκη μάλιστα ανέφεραν πως πριν από περίπου δέκα μέρες έγινε η πρώτη -και πολύ πιο επίσημη- προσέγγιση από την πλευρά του «τριφυλλιού» προς τον Ηρακλή. Η «πράσινη» προσφορά αφορούσε ένα ποσό κοντά στις 650.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Σε πρώτη φάση η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή απ’ τη διοίκηση του «γηραιού», η οποία ωστόσο δεν έκλεισε την πόρτα στον Παναθηναϊκό και συμφώνησε να τα ξαναπούν οι δύο πλευρές στις επόμενες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ακόμη μια απόπειρα προς τον Ηρακλή, όμως σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύει να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ