aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Πλήρης δυναμικού στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος

Παναθηναϊκός: Πλήρης δυναμικού στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος

Μετά την επιστροφή Σένκεφελντ - Γεντβάι σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ο Παναθηναϊκός, προετοιμάζεται πλήρης για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Στραμμένα τα βλέμματα στους διεθνείς.

Yπεροπλία παντού για τον Παναθηναϊκό ενόψει των ντέρμπι. Οι «πράσινοι» μετά το διήμερο ρεπό επέστρεψαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Κορωπί προκειμένου να ξεκινήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους για την επανέναρξη των playoffs της Stoiximan Super League, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (31/3, 18:00).

Το «τριφύλλι» μετά τη νίκη του στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού έχει μπει για τα καλά στο «κόλπο» του τίτλου και ο Φατίχ Τερίμ θα έχει πλέον την ευκαιρία να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές του μετά και την επιστροφή των διεθνών.

Ήδη από το απόγευμα της 25ης Μαρτίου τα ευχάριστα νέα ήρθαν από το «μέτωπο» του Μπαρτ Σένκεφελντ και του Τιν Γεντβάι. Οι δυο κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας επανήλθαν κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας δηλώνοντας ετοιμοπόλεμοι με τον Κροάτη μάλιστα να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα.

Στο μέτωπο των διεθνών Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, βρίσκονται στην Τιφλίδα για την αναμέτρηση της Εθνικής με τη Γεωργία στον τελικό πρόκρισης στο Euro, την στιγμή που οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν, έδωσαν και θα δώσουν φιλικές αναμετρήσεις με τις εθνικές τους.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ