aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτον Λεβαδειακό ο... τελικός παραμονής

Στον Λεβαδειακό ο… τελικός παραμονής

Ο Λεβαδειακός, πιο ουσιαστικός, νίκησε τη Βέροια στην έδρα του με 3-1, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League και έκανε τεράστιο βήμα παραμονής έναντι της ομάδας από την Ημαθία.

Η ομάδα της Λιβαδειάς με την 5η νίκη της στο πρωτάθλημα απέκτησε αέρα έξι πόντων από τη Βέροια, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Αν, μάλιστα, την Τετάρτη (5/4) ο Λεβαδειακός φύγει με το τρίποντο από το «Καυταζόγλειο», κόντρα στον Ηρακλή, θα είναι «αγκαλιά» με τη σωτηρία, παρότι στη συνέχεια έχει δύσκολο πρόγραμμα (Ολυμπιακό και ΑΕΚ εντός, Πανιώνιο εκτός).

Από την άλλη, η Βέροια δεν φάνηκε αντάξια των αναγκών ενός τέτοιου αγώνα. Η ομάδα της Ημαθίας τρέχει πλέον για να προλάβει το τραίνο παραμονής.

Χρειάζεται πάση θυσία το τρίποντο στα εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (27η αγ.) και Αστέρα Τρίπολης (29η) και ό,τι περισσότερο πάρει από τα εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό (28η) και Ξάνθη (30ή).

ΣΚΟΡΕΡ: 51′ πέν. Μιλιάζες, 77′ Βασιλείου, 90+2′ Γιακουμάκης / 71′ Καπετάνος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 29′ Ουόν, 43΄ Βούρος, 60′ Καλτσάς / 29′ Λόπεζ, 31′ Σισοκό

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Καλτσάς, Σίλβα, Σουμπίνιο (71΄Καράμπουε), Γιουσούφ (90+3′ Καραχάλιος), Βασιλείου (86′ Γιακουμάκης)

ΒΕΡΟΙΑ (Ντόστανιτς): Λόπεθ, Ασίγκμπα, Καλί, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας (82΄ Μίλιεβιτς), Τόμας, Τόνι Κάλβο, Σαρπόνγκ, Στόιτσεφ (66′ Κωνσταντινίδης), Καπετάνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ