aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΡίχνει λεφτά ο Σαββίδης, «φορτσάρει» για επιθετικό ο ΠΑΟΚ

Ρίχνει λεφτά ο Σαββίδης, «φορτσάρει» για επιθετικό ο ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, είχε χθες ευρεία σύσκεψη με τον Λούμπος Μίχελ, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα ανοικτά θέματα του ΠΑΟΚ. Oπως ήταν φυσικό, τα μεταγραφικά ήταν το ζήτημα που απασχόλησε περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου.

Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε από τον αθλητικό του διευθυντή για όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στις λίστες που έχουν προκριθεί από το τμήμα σκάουτινγκ και έχουν πάρει την έγκριση και του τεχνικού επιτελείου. Η ενημέρωση ήταν πλήρης και έφτανε ακόμη και στα ποσά που απαιτούνται για την απόκτηση του καθενός από αυτούς. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ άναψε το πράσινο φως για να γίνουν οι κινήσεις που Μίχελ και Ιβιτς θεωρούν απαραίτητες για την ενίσχυση του Δικεφάλου, κάτι που σημαίνει ότι είναι και πάλι αποφασισμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη για να ενισχύσει την ομάδα του.

Φορτσάρει και για χαφ

Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός ποιοτικού επιθετικού, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν προχωρημένες επαφές του Λούμπος Μίχελ με έναν ποδοσφαιριστή που προορίζεται για τη μεσαία γραμμή. Ο ΠΑΟΚ αναζητεί έναν δημιουργικό μέσο και φαίνεται πως έχει βρεθεί ο παίκτης που έχει πάρει την έγκριση του Βλάνταν Ιβιτς και η προσπάθεια να πειστεί να έρθει στην Τούμπα έχει ανταπόκριση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πλέον ανοικτό το ενδεχόμενο η ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής να ολοκληρωθεί νωρίτερα από αυτήν στη γραμμή κρούσης. Αλλωστε ο Βλάνταν Ιβιτς έχει ζητήσει οι μεταγραφές του Γενάρη, που δεν θα είναι περισσότερες από τρεις, να γίνουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Και οι επιτελείς του Δικεφάλου κινούνται ενεργά πλέον στην τελική ευθεία για τις σχετικές ανακοινώσεις. Εφόσον κλείσουν άμεσα οι μεταγραφές ενός επιθετικού περιοχής και ενός δημιουργικού χαφ, ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος.

Τα δεδομένα  με Τσίμιροτ και Κάτσε

Στη Βοσνία επιμένουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον της Σασουόλο για τον Γκόικο Τσίμιροτ. Επανέρχονται σε αυτό γράφοντας πως η ιταλική ομάδα δεν πτοείται από την πρόσφατη επέκταση του συμβολαίου του νεαρού μέσου με τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζουν πρόταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η αλήθεια είναι όμως ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν έχουν κανένα λόγο να βιάζονται να παραχωρήσουν τον Τσίμιροτ, καθώς έχουν ισχυρά διαπραγματευτικά ατού, εφόσον προκύψει ομάδα που θα θελήσει να τον αποκτήσει.

Σε κάθε περίπτωση το όποιο ενδιαφέρον μπορεί να προκύψει για τον Βόσνιο δεν έχει και πολύ σχέση με την τύχη του Εργκους Κάτσε που όπως φαίνεται θα επιστρέψει και αυτός, όπως και ο Χατζηισαΐας στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ μετά τις 27 του μήνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για την επιστροφή του Κάτσε είναι ειλημμένη και πως ο παίκτης δεν θα δοθεί εκ νέου δανεικός μετά τη λύση του συμβολαίου του με την Πλζεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ