aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝτέρμπι στη Λεωφόρο, «πονηρές» αποστολές για Ολυμπιακό και Άρη

Ντέρμπι στη Λεωφόρο, «πονηρές» αποστολές για Ολυμπιακό και Άρη

Με το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα η 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Άρης και νωρίτερα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο πριν τα απαιτητικά ματς με Φράιμπουργκ και Άρη.

Ολυμπιακός-Βόλος

Είναι η τέταρτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο στάδιο Καραϊσκάκης και η έβδομη συνολικά και στις δύο έδρες, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν πέντε νίκες και ένα ματς να έχει τελειώσει με λευκή ισοπαλία.

Οι συναντήσεις των δύο ομάδων και τις τρεις αυτές σεζόν έχει τύχει να είναι όλες στον πρώτο γύρο με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό.

Μόλις σε ένα από τα έξι μεταξύ τους παιχνίδια και στις δύο έδρες δεν σημειώθηκε τέρμα, στην λευκή ισοπαλία του 2019-20 στον Βόλο, η οποία αποτελεί και την μοναδική επιτυχία της ομάδας της Μαγνησίας στην Super League απέναντι στους Ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός στα τρία τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρεις νίκες και μια ισοπαλία και τώρα έχει σε αυτά τα τρία του πρώτα ματς δύο νίκες και μια λευκή ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αστέρας Τρίπολης-Άρης

Η ισοπαλία είναι ο “νικητής” στις αναμετρήσεις του Αστέρα Τρίπολης με τον Άρη, αφού σε σύνολο 12 αγώνων οι πέντε έχουν τελειώσει ισόπαλοι, η ομάδα της Αρκαδίας έχει επικρατήσει 4 φορές και εκείνη της Θεσσαλονίκης τρεις φορές.

Είναι εντυπωσιακό πως κανείς ποδοσφαιριστής δεν έχει παραπάνω από ένα γκολ σε αυτές τις αναμετρήσεις, ενώ μόνο ο Κόκε το 2019-10 και 2010-11 βρήκε δίχτυα για δύο διαδοχικά ματς μέσα στην Τρίπολη.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο (10/09)
ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-2
ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-1
Ιωνικός-Ατρόμητος 1-4

Κυριακή (11/09)
Ολυμπιακός-Βόλος
Αστέρας Τρίπολης-Άρης
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ