aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κρίσιμο ΔΣ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Οι υποχρεώσεις πιέζουν ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό και το σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, καθώς το νέο σχήμα θα κληθεί να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

Βασικό θέμα δεν μπορεί να είναι άλλο από το πώς θα βρεθούν χρήματα για να καλυφθούν οι επείγουσες ανάγκες της ομάδας. Παρότι κυκλοφόρησαν ήδη τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη ΑΕΛ που θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου και αναμένονται χρήματα από την επικείμενη πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα, αυτά τα έσοδα δεν αρκούν αφού τα χρέη είναι πολλά και… δεν μπορούν να περιμένουν.

Το ΔΣ θα κληθεί να αποφασίσει για τους τρόπους ενίσχυσης της ομάδας από τους φιλάθλους, τη στιγμή που ο Βασίλης Κωνσταντίνου ετοιμάζεται για νέο κύκλο επαφών με επιφανείς ανθρώπους της παναθηναϊκής οικογένειας για να κινητοποιήσουν τον κόσμο μπαίνοντας στην επιτροπή σωτηρίας.

Ταυτόχρονα θα καταγραφούν σε σειρά προτεραιότητας οι ανάγκες της ομάδας, με τις επείγουσες οφειλές να καλύπτονται πρώτες από τα έσοδα που θα προκύψουν από την πώληση του Βλαχοδήμου και των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Ένα ακόμη ζήτημα που θα εξεταστεί είναι και το αν τελικά ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να επιθυμεί την παραμονή της ομάδας στη Λεωφόρου για αγωνιστικούς λόγους, εκτός κι αν με τη μετακόμιση στο μεγάλο γήπεδο θα μπορέσουν να λυθούν κάποια οικονομικά προβλήματα. Η απόφαση εμπεριέχει ένα βαθμό ρίσκου, καθώς το κόστος χρήσης του γηπέδου δεν είναι μικρό και για να έχει η ΠΑΕ ουσιαστικά έσοδα θα πρέπει η προσέλευση να ξεπεράσει τις 30-40 χιλιάδες.

Την ίδια ώρα, γίνονται προσπάθειες από στελέχη της ΠΑΕ για να πάνε λίγο πιο πίσω κάποιες οφειλές. Ήδη ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος πήρε μια μικρή παράταση από την Μπόκα Τζούνιορς για την καταβολή της δόσης των 450.000 ευρώ από την αγορά του Αντρές Τσάβες, ενώ παράλληλα έγινε πρόταση στην πλευρά του Ράσμους Τελάντερ να λάβει ένα μέρος από τη δόση των 46.000 ευρώ που πρέπει να του καταβληθεί άμεσα και να γίνει νέος διακανονισμός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ